Bez bebekle evlenen kadın 'beni aldattı’ diyerek penisini kesti

07-06-2023
Etiketler Maryvon Roca Moraes Brezilya Marcel
A+ A-

Haber Merkezi - Brezilyalı Maryvon Roca Moraes, geçtiğimiz iki yıl önce evlendiği “Marcel” isimli bez bebeğinin penisini kesti. Moraes, eşinin kendisini aldattığını öne sürdü.

Maryvon Roca Moraes,18 Aralık 2021'de Marcel ismini verdiği bez bebeği ile 250 davetlinin katıldığı bir düğün töreniyle resmen evlenmişti.

Düğünden kısa bir süre sonra Moraes ailesini, oyuncak bebekler Carol, Diego ve Marceline ile genişletti.

Ancak kısa süre sonra ilişkilerinde sorunlar çıktı.

Marcelo'nun kendisini başka bir kadınla aldattığını öne süren Maryvon, "Beni aldattığını oğlumuz ile üç gün üç gece hastanede kaldığım sırada Marcel'i başka bir kadınla bir motele girerken gördüğünü söyleyen bir arkadaşım aracılığıyla öğrendim” dedi.

Başlangıçta Marcel'i evden kovmayı düşünse de, çocukları Carol ve Diego ve bebekleri Marcelino'nun iyiliği için kalmasına izin vermeyi kabul etti.

Ancak, eşinin kendisine ihanet etmesine tahammül edemeyen Maryvon, bez bebeği sandalyeye koyup ceza olsun diye penisini kesti.

Ülkesindeki magazin basınına konuşan Brezilyalı kadın, başka kadınların Marcelo'nun penisine dokunmasından endişe duyduğunu, bu yüzden 16 cm’lik penisi hep yanında taşıdığını söyledi.

Moraes, "Marcelo'ya bana neden ihanet ettiğini sordum ama bana cevap vermedi” dedi.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kadir İnanır / Arşiv

Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma alındı

Kadir İnanır, Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. İnanır'ın bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.