Coca Cola temazsız alışveriş projesini ilk kez Kanada’da Kürt pizzacıda uyguladı

26-06-2020
Mihemed Emin Demir
Etiketler Coca Cola Kürt pizzacı Kanada Toronto Zeynel Ari Koronavirüsü Covid-19 Temazsız alışveriş
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - Dünyada en fazla tüketilen meşrubat olan Coca-Cola, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında iş yerlerinde uygulanan temazsız alışveriş projesini ilk kez Kanada’da Kürt pizzacı Zeynel Ari’nin işlettiği Dino’s Wood Burning Pizza’da hayata geçirdi.

Coca Coca Kuzey Amerika ve Kanada’da Covid-19 tedbirleri kapsamında işyeri çalışanları ile müşteriler arasında koruyucu bir bariyer görevi görebilmesi için pilot bir proje uygulaması başlattı.

Coca Cola, başlattığı cam kalkan projesini dünyada ilk kez Kanada’nın Toronto kentinde 3 şube ile faaliyet yürüten Kürt pizzacı Zeynel Ari’nin işlettiği Dino’s Wood Burning Pizza’da uygulamaya başladı.

Rûdaw’a konuşan Dersimli Zeynel Ari, Coca Cola’nın dünya genelinde ilk uygulama için kendi firmalarını seçmesinin gurur verici olduğunu söyledi.

Şanslı olduklarını belirten Ari, uygulamanın Covid-19 sürecinde ekonominin gelişimi için de önemli olduğunu ifade etti.

Coca Cola, kendi online marketing web sitelerinde Kuzey Amerika genelinde Dino’s Wood Burning Pizza’nın tanıtımını yaptı.

Uygulama ile yerel marketlere ve restoranlara kurulacak olan kasiyer kalkanları, müşteriler ve mağaza personeli arasında koruyucu bir bariyer görevi görecek. Bu da işletme sahiplerinin fiziksel mesafe önlemlerini korurken çalışmaya devam etmelerine yardımcı olacaktır.

Coca Cola’nın resmi web sitesinde yer alan haberde, proje ugulamasının ilk kez Dino Ari’nin işyerinde başlatıldığını ve Ari’nin bunun için hevesli olduğu belirtildi.

Dino’s Wood Burning Pizza, daha öncede Kanada’nın en çok okunan Sun gazetesinin düzenlediği 2019’un kazananları yarışmasında Kanada 2019 en iyi top 20 listesine seçilmişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli