Titanic'in yıldızı Kate Winslet'en depremzedeler için yardım çağrısı

Haber Merkezi - Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, Maraş merkezli depremler için yardım çağrısında bulundu.

Merkez üssü Maraş Pazarcık ile Elbistan olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin Türkiye, Rojava ve Suriye’de yarattığı yıkıma dünya çağında yardımlar devam ediyor.

Yardım çağrısında bulunanlar arasında Oscar ödülü İngiliz oyuncu Kate Winslet de yer aldı.

Titanic filminde canlandırdığı 'Rose' karakteriyle gönüllere taht kuran  İngiliz oyuncu Kate Winslet de depremzedeler için harekete geçti.

Sosyal medya hesabından çağrı yapan oyuncu, "Lütfen ne kadar verebiliyorsanız verin. Tek bir kuruş bile hayat kurtarmak için önemlidir" dedi.

1,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından çağrı yapan Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Kate Winslet, Türkiye, Rojava ve Suriye'de gördüğü manzaralardan ötürü mahvolduğunu belirterek, İngiltere merkezli 'Choose Love' kuruluşunun yardım kampanyasına bağış çağrısı yaptı.

Kuruluşun, bölgedeki yerel ortaklarıyla birlikte depremzedelerin her türlü ihtiyacını karşıladığını aktaran Winslet, "Lütfen ne kadar verebiliyorsanız verin. Tek bir kuruş bile hayat kurtarmak için önemlidir" ifadelerini kullandı.

7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki Maraş depremleri 11 ilde yıkıma neden oldu. Deprem nedeniyle  Maraş, Antep, Urfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde toplam can  kaybı 44.218 olduğu açıklandı.

Kate Winslet (@kate.winslet.official)'in paylaştığı bir gönderi