Ezhel: Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır, İstanbul'dur!

21-01-2023
Etiketler Kızkuşu Ağrı İklim Kar yağışı İklim değişikliği Kuş Ezhel Kürdistan
A+ A-

Haber Merkezi – Rapçi Ezhel, "Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır İstanbuldur" sözlerini kullandı. Sanatçı, ardından olumlu ve olumsuz çok sayıda tepki alınca “Laflarımı çarpıtmayın. Ülkemizin her bölgesinin başkenti Ankara'dır" dedi.

Rap tarzında müzik yapan ve “Ezhel” adıyla bilinen sanatçı Serkan İpekçioğlu Ezhel, Twitter'da katıldığı bir sohbet programında Kürt sorununu konuştu.

“Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır, İstanbul'dur”

Burada yaptığı açıklamada Kürt sorununun çözüleceğine inandığını belirten Ezhel, şu sözleri kullandı:

"Zaten Rumlar gitmiş, zaten Ermeniler gitmiş. Ben bir de Kürtler giderse benim kalbim artık dayanmaz. Kürdistan'ı ve Kürt halkını savunuyorum ama bence zaten Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır, İstanbul'dur.

Bir şekilde bu meselenin çözüleceğine inanıyorum. Ben de zamanında bir faşisttim. Otobüste iki kişi arasında Kürtçe konuşunca uyuz oluyordum. Çünkü bana böyle öğretildi. Güzel günler göreceğimize inanıyorum."

Almanya’da yaşayan sanatçının bu sözleri sonrası sosyal medya platformlarında, kullanıcılar olumlu ve olumsuz tepkilerini dile getirdi.

Bunun üzerine Ezhel yeniden bir açıklama yaptı.

“Laflarımı başka yere çekmeyin”

Twitter üzerinden açıklama yapan Ezhel, “Sevgili nefret kusan vatandaşlarım. Neresi olacak başkent pardon? Laflarımı başka yere çekmeyin. Söylediğim lafın anlamı şu (gerçi bunu paylaşmayacaksınız ve anlamak istemeyeceksiniz) Ülkemizin her bölgesinin başkenti Ankara’dır” dedi.

Ezhel açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Siz bu lafa kızınca sanki bu ülkeyi bölmek istiyormuşsunuz gibi algılanıyor onu da ekleyeyim. Düşünsenize Abdülhamid Han’a terörist dediğinizi falan.

Bu flood’u umursamayacağınızı da bilerek tekrar yineliyorum. Bu ülkeyi bölemezsiniz, ülkemizin güzide bir köşesi olan Kürdistan ellerinin de başkenti Ankara’dır. Demek istediğim budur teşekkür ederim. Buna itirazınız varsa bölücü siz oluyorsunuz.

Ne derseniz diyin çok da fifi, ben ülkemi dünyada fişek gibi temsil edip sizin dünyaya yaymaya çalıştığınız zalim ve ahmak Türk algısını yıkıp yerine zekası ve adaletiyle akla gelen bir Türk imajı çizmek için size rağmen sizin için canla başla çalışacağım."

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli