16 yaşındaki kızını ‘iyi bir hırsız’ diye mafya ailesine sattı!

Erbil (Rûdaw) – Almanya’nın Köln kentinde bir adam, 16 yaşındaki kızını 85 bin euro ünlü bir mafya ailesine sattı.

Almanya’nın  Berliner Kurier haber sitesine göre, organize bir çete örgütüyle hırsızlık yapmakla suçlanan Romina, 3 yıl hapse mahkum edildi.

Yapılan sorgulamalar esnasında ise genç kadına yaşatılan travmalar ortaya çıktı.

Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda, Romina’nın 2016 yılında henüz 16 yaşındayken ünlü İvanovic mafya ailesine satıldığını gösteren anlaşmanın nüshası bulundu.

Almanya basınında yer alan haberlerde, “Romina’nın babası, kızını daha iyi bir meblağa satmak için onu, bakire ve iyi bir hırsız olmakla övmüş ve kısa sürede parasını çıkaracağını söylemiş” şeklindeki iddialara yer verildi.

Alman Bild gazatesi de Romina’nın babası ve mafya ailesi arasında yapılan sözleşmeyi paylaştı.

Sözleşmede, “Yukarıda adı yazılı alıcı, ... isimli kızın satıcısına ... euroyu depozito olarak ödemiştir. Geri kalan meblağ ise gelin ve damat yattıktan sonra elden ödenecektir. Gelinin bakire olması, eşi, kaynanası ile kayınbabasına saygılı olması ve onlara itaat etmesi gerekiyor aksi hâlde alıcı, satın alma işleminden cayabilir” ifadeleri yer alıyor.

Bu sözleşmeyle satılan Romina, mafya ailesi liderinin torunuyla evlendirildi. O zaman beridir aileyle büyük bir villada yaşıyor.

Villada kilitlenen Romina’nın, sadece diğer kadınlarla hırsızlık çılgınlığına gitmesi için evden çıkmasına izin veriliyor.

Cumhuriyet savcılığına göre, bu mafya ailesi esas olarak dikkati kolayca dağılan ve kolayca kurban olan yaşlıları hedef alıyor.

Öz babası tarafından satılan kızın, mafya üyesinden iki çocuğu olduğu söyleniyor. Romina’nın kaçmaya çalıştığı ancak aile üyeleri tarafından geri getirildiği söyleniyor.

Romina’nın, çocuklarının kendisinden alınmasıyla tehdit edildiği söyleniyor.