Ukrayna’daki baraj saldırısı: Baba Vanga’nın 2023 kehaneti gerçek mi oluyor?

07-06-2023
Etiketler Baba Vanga Rusya Ukrayna Kahin Kahovka Barajı
A+ A-

Haber Merkezi – Ukrayna’daki en büyük hidroelektrik santrallarından biri olan Kahovka barajının vurulması  ünlü Bulgar kahin Baba Vanga’nın 2023 için yaptığı kehaneti bir kez daha gündeme getirdi.

Geleceği görme konusundaki ürkütücü yeteneği nedeniyle 'Balkanların Nostradamus'u' lakaplı Baba Vanga, henüz çocukken yaşadığı kasırga fırtınasında gözlerini kaybetti.

Görme yeteneğini kaybetmesi üzerine şaşırtıcı derecede geleceği öngören tahminlerde bulunan Baba Vanga geçtiğimiz yıllarda koronavirüs, 11 Eylül saldırısı, Rusya-Ukrayna savaşı ve kendi ölümünü de dahil olmak üzere pek çok olayı bilmişti.

Ukrayna’nın en büyük hidroelektrik santrallarından Kahovka barajının vurulmasının ardından Rusya ve Ukrayna birbirini suçlarken Dinyeper nehri üzerindeki barajın patlamasıyla birçok yerleşim birimini su bastı. Zaporojye nükleer santralı tehdit altında kaldı.

Yaşananların ardından Baba Vanga'nın dünyayı tehdit edecek olan “bir nükleer felaket” öngörüsü yeniden gündeme geldi.

New York Post'ta yer alan habere göre, Baba Vanga’nın 2023 için yaptığı 5 tahminden biri ise büyük bir nükleer patlama.

1996 yılında 84 yaşındayken hayatını kaybeden Baba Vanga'nın kehanetlerinin hiçbiri yazılı metinlerde yer almıyor. Ancak 5079'a kadar her yıl için tahminler bırakan Bulgar kahinin öngörüleri hala takip ediliyor.

İnsanlar üzerinde biyolojik testler

Ünlü kahin ayrıca “büyük bir ülkenin” insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacağını ve bunun da binlerce insanın ölümüyle sonuçlanacağı kehanetinde bulundu.

Baba Vanga'nın kehanetinde ülke ismi verilmedi. Ancak pek çok sosyal medya kullanıcısı bu ülkenin Rusya, Çin, Kuzey Kore veya İran olabileceği yorumunda bulundu.

Dünyanın yörüngesi değişiyor

Bulgar kahinin son 2023 kehaneti ise Dünya'nın yörüngesinin değişeceği konusunda.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli