Diri diri gömülen kadın 10 saat sonra mezardan çıkarıldı!

05-04-2023
Etiketler Brezilya
A+ A-

Haber Merkezi – Brezilya’da bir kadın, uyuşturucu çeteleri tarafından korkunç bir saldırıya uğradı. Çete üyelerinin diri diri gömdüğü kadın saatlerce yardım için bağırdı.

Brezilya’da uyuşturucu çetesi üyeleri tarafından diri diri gömülen bir kadın, 10 saat sonra mucize şekilde kurtulmayı başardı.

36 yaşındaki 4 çocuk annesi kadın, yaşadığı korkunç olayın ardından polise verdiği ifadede mezardan nasıl kurtulduğunu anlattı. Çetenin evine sakladığı uyuşturucu ve silahları kaybetmesi nedeniyle saldırıya uğradığını belirten kadın, iki kişinin kendisini döverek mezarlığa sürüklediğini ve canlı canlı gömdüğünü söyledi.

Minas Gerais bölgesindeki Visconde do Rio Branco Belediye Mezarlığı'nda bir bölümde bulunan kadın hastaneye kaldırıldı. 10 saat mezarda o şekilde kalan kadının saatlerce yardım istediği belirtildi.

Visconde do Rio Branco Polisi, kan donduran olayla ilgili düzenlediği basın toplantısında isimleri açıklanmayan 20 ve 22 yaşlarındaki sanıkların işledikleri korkunç suçtan sonra Rio de Janeiro'ya kaçmayı planladıklarını söyledi.

Kafa travması geçiren ve vücudunda kırıklar, kesikler olduğu belirlenen kurban kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken doktorlar yoğun bakımdaki kadının parmaklarını kaybetme riski ile karşı karşıya olduğunu duyurdu.

36 yaşındaki kadın bilinci yerine geldikten sonra verdiği ilk ifadede gözlerini açtığında kendini mezarlığın içinde bulduğunu belirtti.

Polisin paylaştığı görüntüler bugün hem sosyal medya hem de uluslararası medyada dikkat çekti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli