Amedspor ve Vanspor’dan sonra Batman Petrolspor'dan Kürtçe tanıtım

Haber Merkezi – TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, yeni sezon formalarını tanıttı.

TFF 2. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor, yeni sezon formalarını Kürtçe şarkıyla tanıttı.

Amedspor ve Vanspor’un ardından Kürtçe dilinde tanıtım yapan Batman Petrolspor, paylaştığı video ile sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yayınlanan tanıtım videosu, kısa sürede geniş bir kitleye ulaştı. Kürtçe parça “Batman e Batman e” adlı anonim parçanın eşlik ettiği tanıtım filmi, hem taraftarlar hem de futbolseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya da kulübün 2024-2025 sezonu için hedeflerine dair Diyarbakır Olay’a yaptığı açıklamada "Transfer döneminde kadromuzu güçlendirdik ve bu sezon 1. Lig'e çıkmak için kararlıyız. Taraftarlarımızın ve şehir halkımızın desteğiyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kürtçe yapılan forma tanıtım klibiyle ilgili de konuşan Kaya, "Batman Petrolspor olarak kültürel değerlere ve yerel dinamiklere önem veren bir kulübüz. Amedspor ve Vanspor’un ardından Kürtçe bir tanıtım yapmamız, bu yaklaşımımızın bir yansımasıdır. Sosyal medyada klibimizin gördüğü yoğun ilgi de doğru bir adım attığımızın göstergesidir" dedi.