Amedspor’a imza atan Mesut Bakkal'dan ilk açıklama

30-12-2023
Etiketler Mesut Bakkal Amedspor Teknik Direktör
A+ A-

Haber Merkezi - Teknik Direktör Mesut Bakkal, “Bu büyük camianın teknik direktörü olarak göreve başlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum” dedi Bakkal, Amedspor'u hak ettiği zirveye taşıyacaklarını söyledi.

Amedspor ile anlaşan tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal, yazılı bir açıklama ile taraftara mesaj verdi.

Mesut Bakkal, "Amedspor'a olan inancımızı ve sevgimizi en iyi şekilde sahaya yansıtarak, sezonu birlikte zirvede tamamlayacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Bakkal, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu büyük camianın teknik direktörü olarak göreve başlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Yeni görevimizde başkanımız, yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve en önemlisi siz değerli taraftarlarımızla birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum. Amedspor'a olan inancımızı ve sevgimizi en iyi şekilde sahaya yansıtarak, sezonu birlikte zirvede tamamlayacağımıza yürekten inanıyorum.

Camiamızın büyüklüğünün ve taraftarlarımızın tutkusunun farkındayız. Bu sevgi ve beklenti bizim için çok değerli. Hep birlikte, güçlü bir ekip oluşturarak şampiyon olacağımıza inancımız tam.

Takımımızı daha da güçlendirmek adına transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Camiamıza en uygun oyuncuları seçmek ve Amedspor geleneğini en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcıyoruz.

Bu yolculukta her birimizin desteği büyük bir öneme sahip. Birlik ve beraberlik içinde, sevgiyle, saygıyla, Amedspor'a yakışan başarıları birlikte elde edeceğimize olan inancımız tam.

Bu yolda bize düşen görevleri layıkıyla yerine getirecek ve Amedspor'u hak ettiği zirveye taşıyacağız.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli