Gaziantepspor'a küme düşme cezası

28-12-2018
Rûdaw
Etiketler Gaziantepspor TFF Futbol
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Gaziantepspor Kulüp Başkanı Hasan Şahin, kulübe çok sayıda puan silme cezasının yanı sıra küme düşürülme cezası verildiğini açıkladı.

 

TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor’a puan silme ve küme düşme cezası verildi.

 

Konuya ilişkin AA’ya konuşan kulüp başkanı Hasan Şahin, "Bu sezon aldığımız puan silme cezaları nedeniyle zaten küme düşeceğiz. Yeni sezonda da küme düşme cezası olacak. Başka cezalar gelmezse yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceğiz." dedi.

 

Şahin, kulübün ayakta kalabilmesi için verdikleri ciddi çabaya rağmen sorunların üstesinden gelemediklerini dile getirdi.

 

Geçtiğimiz günlerde FIFA Disiplin Kurulunun kendilerine 6 puan silme ve transfer yasağı uyguladığını hatırlatan Şahin, "Şimdi yeni cezalar geldi. Yenilerinin gelip gelmeyeceğini de kestiremiyoruz" diye konuştu.

 

Kulübün bulunduğu çıkmazdan kurtarılabilmesi için çaba göstermeye devam edeceklerini anlatan Şahin, kentin bu çabaya zaman kaybetmeden destek olması gerektiğini kaydetti.

 

Gaziantepspor Kulübü 24 Nisan 1969 yılında kuruldu. Geçen sezon aralıksız olarak 27 yıl mücadele ettiği Süper Lig'den düşen köklü kulüp böylece üst üste iki sezon iki lig birden düşmüş ve TFF 2. Lig’e gerilemişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli