Amedspor'dan kongre kararı

3 saat önce
Etiketler Amedspor Kongre kararı Aziz Elaldı
A+ A-

Haber Merkezi - Pendikspor maçında yenilgi alarak 1. Lig'de 15. sıraya düşen Amedspor'da sular durulmuyor. Lige istediği gibi başlayamayan Amedspor, tepkilerin ardından kongreye gitme kararı aldı.

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Amedspor Diyarbakır Stadyumu’nda devam eden zemin sorunu nedeniyle Iğdır’da Pendikspor ile karşı karşıya geldi.

 Iğdır’da oynanan maçta Amedspor, Pendikspor’u konuk ettiği Iğdır’da karşılaşmada 1-0 yenilerek sahadan ayrıldı.

 İlk yarıda Pendikspor, Leandro Kappel’in 15. dakikada attığı golle öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda oyuncu değişiklileri ile skora gitmek isteyen Amedspor daha baskın oyun sergilese de istediği gole ulaşamadı.   

Amedspor yönetimi eleştirilerin odağında

1'inci Lig'e şampiyon olarak çıkan Amedspor, yeni transferlerle Süper Lig'e çıkmayı amaçlıyordu. Ancak istediği başarıyı gösteremeyen Amedspor yönetimi, eleştirilerin odağına girdi.

Kongre kararı, bunun üzerine geldi.

Elaldı: En kısa sürede kongre kararı alacağız

Elaldı'nın X hesabından konuya dair ilgili açıklaması şöyle:

"Çok değerli Amedspor sevdalıları, Görev aldığım süre zarfında kulübümüzün başarıya ulaşması için ben ve yönetim kurulum tüm olanaklarımızı seferber ettik. Bir Amedspor sevdalısı olarak ben ve ailemin sağlık sorunları yaşamasına rağmen arkadaşlarımla birlikte çalışmaları aksatmamaya çalıştık. Lige iyi bir başlangıç yapamamamız beni ve arkadaşlarımı ziyadesiyle üzmüştür. Kulübümüzde birkan değişiminin, çok iyi kurulan takımımızı en kısa sürede en iyi yere geleceğine olan inancım tamdır. Bu nedenle yönetim kurulumuz ile birlikte en kısa sürede kongre kararı alıp büyük Amedspor camiası ile paylaşacağım. Herkes şunu iyi bilsin ki ben ve arkadaşlarım dün ve bugün olduğu gibi yarın da Amedspor‘un hizmetinde olacağız. Her biji Amedspor."

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli