'Her biji Amedspor' diyen Elaldı’dan yeni ‘Deniz Naki’ açıklaması!

28-08-2024
Etiketler Aziz Elaldı Amedspor Deniz Naki
A+ A-

Haber Merkezi – Elaldı, “Özelde eski kaptanımızdan ve genel olarak kulübümüze hizmet etmiş tüm şahıslardan sosyal medya üzerinden kırdığım herkesin affını diliyorum” dedi.  

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Yüksek İstişare Kurulu (YİK) ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği basın toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Elaldı sosyal medyada eski takım kaptanı Deniz Naki ile yaşanan tartışmalara değindi.

Elaldı, “kulüp kültürünün eleştiri ve özeleştiri üzerine kurulu olduğunu” vurgularken, eski kaptanı Naki’den özür dilediğini “Özelde eski kaptanımızdan ve genel olarak kulübümüze hizmet etmiş tüm şahıslardan sosyal medya üzerinden kırdığım herkesin affını diliyorum” ifadeleriyle belirtti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Birkaç gün önce YİK ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından yapılan basın açıklamasının camiamızda yeterli görülmediği yönünde aldığım geri bildirimler üzerine, bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Açıklamada da belirtildiği gibi, Amedspor’un kültürü eleştiri ve özeleştiri üzerine kuruludur. Tek vücut halinde hareket etmek, bizi daha ileriye taşıyacaktır. Bu bağlamda, kulübümüzün kuruluşundan bugüne kadar büyümesine katkı sağlayan, başta büyük Amedspor taraftarları olmak üzere, geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış arkadaşlarıma, yöneticilerimize ve tüm spor emekçilerine sonsuz teşekkür ederim.

Amedspor büyük bir ailedir ve yönetimsel hatalarımız olduysa, bunları düzeltmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Bu çerçevede, sevgili eski kaptanımız ile sosyal medyada yaşanan diyalogun bize yakışmadığını kabul ediyorum.

Bu vesileyle, özelde eski kaptanımızdan ve genel olarak kulübümüze hizmet etmiş tüm şahıslardan sosyal medya üzerinden kırdığım herkesin affını diliyorum.

Eski kaptanımızın öneri ve eleştirilerini Yüksek İstişare Kurulu ile gözden geçirme fırsatım oldu. Önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz seyahatlerde, geçmişte Amedspor’a gönül ve emek vermiş tüm sevdalılarımızla buluşmalarımız olacaktır.

Bu sezon başarıya ulaşmak için tüm Amedspor sevdalılarına çağrım şudur: Hep birlikte tek vücut olalım, bizlerden desteğinizi esirgemeyin. Hep beraber çalışmalarımızın sonucunda takımımızı layık olduğu konuma taşıyalım. Camiamızın her bireyi bizim için değerlidir.

Birlikte başardık, yine başaracağız.

Her biji Amedspor! Hedef Süper Lig!”

Ne olmuştu?

Deniz Naki, Aziz Elaldı'nın "kulübe yakışmayan davranışları" olduğunu öne sürerek, "Hafta sonuna kadar istifa etmen için süre tanıyorum" demişti.

Naki'ye sosyal medya hesabından yanıt veren Elaldı ise "Ellerinde bilgi ve belge olduğunu iddia edenler, bunları en kısa zamanda açıklamazsa namerttir" ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine Naki, Perşembe günü elindeki belgeyi açıklayacağını duyurmuştu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli