CHP’li belediye başkanı tepkilerden korktu: ‘Amedspor karartmasını’ sildi!

28-07-2024
Etiketler Amedspor Kocaelispor İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Sakaryaspor
A+ A-

Haber Merkezi – İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Amedspor ve Kocaelispor için Sakaryaspor’a verdiği tepki mesajını, Amedspor tepkisi nedeniyle silmek zorunda kaldı.

Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit’in CHP’li Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 1. Lig Fikstürünün çekiminden sonra Sakaryaspor’un Kocaelispor ve Amedspor ile ilgili tepki çeken paylaşımlarına sosyal medyada tepki gösterdi.

CEGA’nın aktardığına göre Hürriyet, sosyal medyada yaptığı ilk paylaşımda, “Rakip kulübün armasına küçültmek ya da karartmak sporun ruhuna aykırıdır. Spor, rakipleri küçümsemek değil, onlara saygı duymak ve dostça rekabet etmektir. Ve sahada kazanılan başarılar zaferlerdir, sosyal medyada değil” dedi.

CHP’li başkanın bu paylamışına çok sayıda Kocaelispor taraftarı destek verirken, bazı taraftarlar da, Kocaeli ile birlikte Sakaryaspor tarafından arması karartılan Amedspor’a da sahip çıkılmasına tepki gösterdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Amedspor’u savunmak size mi kaldı” tepkileri üzerine ilk paylaşımını silerek yeni bir paylaşım yaptı.

Kaplan, yeni paylaşımında Amedspor için kullandığı, “karartma” kelimesini çıkartarak, şöyle dedi:

“Rakip kulübün armasına ters çevirmek ya da küçültmek sporun ruhuna aykırıdır. Spor, rakipleri küçümsemek değil, onlara saygı duymak ve dostça rekabet etmektir. Ve sahada kazanılan başarılar zaferlerdir, sosyal medyada değil.”

Sakaryaspor, paylaşımında Amedspor'u karartmış, Kocaelispor'un logosunu da küçük ve ters koymuştu.

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli