Vanspor FK yeni sezon formalarını Kürtçe klip eşliğinde tanıttı

Haber Merkezi - Vanspor yeniz sezon için hazırlanan formalarını Kürtçe müzik eşliğinde Van’ın tarihi mekanları ile kedisinin yer aldığı bir video ile tanıttı. Video kısa sürede sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Amedspor’un ardından Vanspor da Kürtçe klip yaptı.

Bu yıl TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Vanspor FK’nın taraftarının merakla beklediği forma kreasyonu belli oldu.

Sezona iddialı başlayan Vanspor hedefini ‘şampiyonluk’ olarak belirledi.

Yeni formalarını “Van’ın Ruhunu Giydik, Şampiyonluğa Yürüyoruz!” sloganı ile tanıtıma koyan Vanspor ayrıca bir de klip hazırladı.

Kürtçe klipte Van’ın doğal tarihi yerlerinin yanı sıra kentin sembolü haline gelen Van kedisi de yer alıyor.

Yeni forma taraftarın beğenisine sunuldu

Tanıtımda, kaleci formalarının yanı sıra kırmızı-siyah çubuklu ev sahibi forması, beyaz deplasman forması ve Gold renginde üçüncü forma tanıtıldı. Bu yeni formaların, kısa süre içinde Vanspor taraftarlarıyla buluşması bekleniyor.

"Van’ın Ruhunu Giydik, Şampiyonluğa Yürüyoruz!"

Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Vanspor FK şu ifadelere yer verdi:

"Van’ın Ruhunu Giydik, Şampiyonluğa Yürüyoruz!” Vanspor’un köklerine olan bağlılığını ve Van’ın kültürel zenginliklerini yansıtan 2024-2025 sezonu formalarımızı, şehrimizin tarihine tanıklık eden mekanlarda tanıttık.

"Hedefimiz şampiyonluk"

Bu sezon, sadece sahada değil, şehrimizin ruhunu taşıyan bu formalarla da fark yaratacağız. Yeni yönetimimizle birlikte hedefimiz belli: Şampiyonluk!

"Tüm taraftarlarımızı 30 Ağustos’ta bekliyoruz"

30 Ağustos’ta açılışını gerçekleştireceğimiz Store Mağazamızda tüm taraftarlarımızı ve Vanspor camiasını bu heyecanı birlikte yaşamaya ve formalarımızla şampiyonluk yolunda bizimle yürümeye davet ediyoruz. "