Diyarbekirspor sezonun ikinci yarısına şampiyonluk parolası ile çıkıyor

24-01-2021
Maşallah Dekak
Diyarbekirsporda teknik heyet, sporcular ve yöneticiler, ligin ikinci yarısını şampiyon tamamlayacaklarına inanıyor
Diyarbekirsporda teknik heyet, sporcular ve yöneticiler, ligin ikinci yarısını şampiyon tamamlayacaklarına inanıyor
Etiketler Diyarbekirspor Diyarbakır Misli.com 3. Lig 1. Grup
A+ A-

Diyarbakır (Rûdaw) – Diyarbekirspor'da teknik heyet, sporcular ve yöneticiler, ligin ikinci yarısını şampiyon tamamlayacaklarına inanıyor. Yeşil kırmızılı ekip bu amaç için canla başla çalışıyor.

Misli.com 3. Lig 1. Grup ekibi Diyarbekirspor, bir haftalık Antalya'ya kapının ardından Diyarbakır’a döndü.

8 yıldır bu ligde mücadele eden Diyarbakır ekibi, bu yıl özellikle Şenol Demir’in göreve getirilmesinin ardından yenilgi yüzü görmedi. Yeşil Kırmızılı ekip ilk devreyi 33 puanla lider Bucaspor’un 2 puan gerisinde 33 puanla ikinci sırada tamamladı.

Rûdaw’a konuşan Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, “Hedefleri olan bir takımız. Bu şehir hedefleri olan bir şehir. İnşallah maç maç gidip, sezon sonunda şampiyon olmayı düşünüyoruz. Çünkü bu şehir her şeyi hak ediyor. Diyarbakırspor olarak Diyarbakır halkına bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz” dedi.

Diyarbekirspor, tecürbeli teknik adam Şenol Demir’le müthiş bir çıkış yakalayarak 13 hafta boyunca yenilgi yüzü görmedi.

Rûdaw’a konuşan Demir, “İlk yarı çok başarılı bir grafik çizdik. Ama ikinci yarı çok daha zor bir lig. 15 tane final maçı var diyelim. İnşallah istediğimiz ikinci ligi yakalamak için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Sezonun ikinci yarısı 28 Ocak’ta başlayacak. Diyarbakır temsilcisi ara transferde de üç futbolcuyu renklerine bağladı.

Futbolcu Onay Kutay Kurt “İnşallah onları yenip, liderliği ikinci haftada alıp sonuna kadar yukarıda bitirmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk” dedi.

Diyarbekirsporlu Baran da, “Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şampiyon olmak için her şeyi yapacağız. Mutluyuz” ifadelerini kullandı

Tuzlaspor'dan takıma katılan Hakkı İsmet Şimşek de. “Şampiyon olmak için geldik. Bu hasreti sona erdireceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Diyarbekirspor’un hedefine ulaşabilmesi için sezon sonunda şampiyon olması gerekiyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli