Sembol isimden Barça yönetimine salvolar

Haber Merkezi - Barcelona’nın sembol isimlerinden Andres Iniesta, sezon sonunda kulüpten ayrılabilceğini belirterek, “Bu renklere hayatlarını vermiş kişilere kulüpte saygı azalmamalı. Bazen bunun kaybolmaya başladığını hissediyorum” dedi.

 

Neymar’ın Barcelona yönetimi hakkında “O koltuklara layık değiller” açıklaması ardından El Pais’e konuşan Barcelona’nın sembol isimlerinden Andres Iniesta da yönetime sitemde bulundu.

 

Kariyeri boyunca Barcelona forması giyen, bunun 15 yılını  A takımda geçiren Iniesta, “Burada muazzam güzellikler yaşadım. Ama bugün gelinen noktada, üç yıl önce aklıma gelmeyecek senaryola mümkün. Bugün geleceğimi düşünüyorum, daha önce düşünmüyordum ifadelerini kullandı.

 

Iniesta, kulüpte yeteri kadar saygı görüp görmediği sorusuna şu yanıtı verdi:

 

“Bütün insanlar takdir edilmek ister. Değerinin bilinmesi, saygı görmek ister. Burada her zaman herkesten sevgi ve saygı gördüm. Ama şu da açık; Bu renklere hayatlarını vermiş kişilere saygı asla azalmamalı. Asla. Bazen bunun kaybolmaya başladığını hissediyorum.”

 

Andres Iniesta, daha önce Barcelona’da emekli olmak istediğini açıklamıştı.

 

Barcelona yönetimine son olarak kulüpten ayrılan ve PSG’ye transfer olan Neymardan eleştiri gelmişti. Brezilyalı yıldız, “Barcelona yönetimindeki kişiler, o koltuklara layık değiller” ifadelerini kullanmıştı.