Messi’den Ronaldo’ya övgü

Haber Merkezi - Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi, en büyük rakibi olarak görülen Real Madrid’in başarılı ismi Cristiano Ronaldo için, “Onu büyük bir oyuncu olarak görüyorum” dedi.

 

Messi verdiği röportajda Ronaldo’yle ilgili, “Aramızda karşılıklı bir saygı söz konusu. Ben onu harika işler başarmış büyük bir oyuncu olarak görüyorum. Ancak benim motivasyonumu sağlayan şey hem milli takım hem de Barcelona taraftarları için iyi şeyler yapmak” şeklinde konuştu.

 

Kulübü Barcelona’nın kendisine her şeyi verdiğini söyleyen Messi, “Onlar istediği sürece burada uzun yıllar kulüpte olacağım. Beni motive eden şey kulübüm ve ülkemle şampiyonluklar kazanmak” ifadelerini kullandı.

 

“Frank Rijkaard bana ilk fırsatı verendi. Onun sayesinde öz güven kazandım ve A takımla ilk maçımı oynadım. Benim açımdan her şeyi Rijkaard başlattı” diyen Messi, şunları söyledi:

 

“Kaybetme duygusuna tahammül edemiyorum. Çünkü beni maçtan sonra yalnızca birkaç saat değil çok daha uzun süre etkiliyor. Bu yüzden kaybetmekten nefret ediyorum. Kazanamazsanız en muhteşem hedef nedir?”