Yıldız futbolcular Covid-19’dan sonra kalp rahatsızlığı yaşıyor

15-01-2022
Etiketler Pierre-Emerick Aubameyang Alphonso Davies Covid-19
A+ A-

Haber Merkezi - Arsenal'in yıldız oyuncusu Pierre-Emerick Aubameyang'ın Covid-19’dan sonra sağlık taramalarında, kalp rahatsızlığı olduğu saptandı. Bayern Münih'li Alphonso Davies de Covid-19 sonrası yaşadığı kalp problemi sebebi ile sahalardan uzak kalacak.

Gabon Futbol Federasyonu, Arsenal'li golcü Pierre-Emerick Aubameyang'ın Afrika Uluslar Kupası öncesinde Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle takımdan çıkarıldığını açıkladı.

Açıklamada, "CAF sağlık komisyonuna göre, Pierre-Emerick Aubameyang, Axel Meye ve Mario Lemina, Covid-19 hastalığını henüz yeni atlattığı için kadroda yer almasına izin verilmemiştir” denildi.

Lemina bir süre Türkiye’de Galatasaray’da forma giymişti.

 Aubameyang'ın sağlık taramalarında ise, kalp rahatsızlığı olduğu saptandı.

Öte yandan Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te forma giyen Alphonso Davies, Covid-19 sonrası yaşadığı kalp problemi sebebi ile bir süre sahalardan uzak kalacak.

Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann'ın basın toplantısında yaptığı açıklamaya göre bir süredir geçirdiği koronavirüs sebebi ile sahalardan uzak olan Davies'in virüsü atlatmasına rağmen virüsün etkilerine bağlı olarak bir kalp kası iltihaplanması geçirdiğinin tespit edildiğini açıkladı.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli