Ronaldo sosyal medyada da tarih yazdı: 1 milyar takipçiyi aşan ilk kişi oldu

4 saat önce
Etiketler Cristiano Ronaldo Sosyal medya Rekor
A+ A-

Haber Merkezi - Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyal medya platformlarında 1 milyar takipçiye ulaşarak bu başarıyı elde eden ilk kişi oldu. Bu rakam, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Weibo ve Kuaishou gibi platformlardaki toplam takipçi sayılarının birleştirilmesiyle hesaplandı.

Sahada Arjantinli yıldız Lionel Messi ile olan rekabetiyle bilinen Ronaldo, sosyal medyada da rakibini geride bıraktı. Messi'nin toplamda 623 milyon takipçisi bulunurken, Ronaldo'nun 1 milyarlık takipçi sayısı bu alanda bir ilki temsil ediyor. 

Sosyal medyada en çok takipçiye sahip diğer ünlüler ise Selena Gomez: 609 milyon, Justin Bieber: 607 milyon, Taylor Swift: 574 milyon.

Öte yandan dünyanın en popüler YouTuber'ı MrBeast, 543 milyon takipçiye sahipken, WWE'nin toplam takipçi sayısı ise 268 milyon olarak açıklandı.

YouTube'da Hızla Yükseliyor

Ronaldo, geçtiğimiz ay YouTube’a katılarak kısa sürede büyük bir abone kitlesi elde etti. Futbolcunun YouTube kanalı, yalnızca bir hafta içinde 50 milyon aboneye ulaştı. Kanalda, Ronaldo'nun eşi Georgina Rodriguez ve eski Manchester United futbolcusu Rio Ferdinand ile olan sohbetlerinden kesitler yer alıyor.

"Birlikte zorlamaya, kazanmaya ve tarih yazmaya devam edeceğiz"

Bu tarihi başarıyı Ronaldo, sosyal medya platformlarında paylaştığı bir gönderiyle takipçilerine duyurdu.

X hesabından paylaşım yapan Ronaldo şu ifadeleri kullandı:

“1 MİLYAR takipçi! Bu sadece bir sayıdan daha fazlası — oyuna ve ötesine olan ortak tutkumuzun, azmimizin ve sevgimizin bir kanıtı. Madeira sokaklarından dünyanın en büyük sahnelerine kadar, her zaman ailem ve sizin için çaldım ve şimdi 1 milyarımız bir aradayız. Yolun her adımında, inişlerde ve çıkışlarda yanımda oldun. Bu yolculuk bizim yolculuğumuz ve birlikte, başarabileceklerimizin sınırı olmadığını gösterdik. Bana inandığınız, desteğiniz ve hayatımın bir parçası olduğunuz için teşekkür ederim. En iyisi henüz gelmedi ve birlikte zorlamaya, kazanmaya ve tarih yazmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli