Aziz Yıldırım'dan sosyal medyada çıkan haberlere yalanlama

13-05-2024
Etiketler Aziz Yıldırım Fenerbahçe Jose Morinho
A+ A-

Haber Merkezi - Aziz Yıldırım, sosyal medyada çıkan "Yönetim kurulu listesi belli oldu" tarzındaki haberlere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nde yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde Ali Koç’un ardından Aziz Yıldırım da başkan adayı olduğunu açıkladı.

HaberGlobal’e konuşan Aziz Yıldırım, “Kamuoyunda aday olup olmayacağıma dair haberlere açıklık getireyim. Perşembe günü basınla toplantı yapacağız ve burda Fenerbahçe'ye aday olacağımı açıklayacağım. Burdan tüm kamuoyuna duyurayım” dedi.

“Jose Morinho ile görüştüm”

Yıldırım, “Jose Morinho ile görüştüm. Fenerbahçe'nin sana, senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacı var. Fenerbahçe'ye iyi bir takım kurarak iyi bir çıkış yapabilirsin dedim. Büyük ihtimalle biz kazanırsak Morinho'yu Türkiye'ye getireceğim. Artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Morinho, Konyaspor-Fenerbahçe maçını da canlı seyrettiğini söyledi” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Aziz Yıldırım açıklamada bulundu. "Benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim" dedi.

“Ağzımdan çıkmayan yalan bilgilere itibar edilmesin”

Aziz Yıldırım'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamada ise "Yönetim kurulu listesi belli oldu" yönündeki iddiaları yalanladı.

Yıldırım’ın açıklaması şöyle;

“Sosyal medyada benim adıma bazı gerçek olmayan yönetim listeleri yayınlanarak dezenformasyon yaratılmaktadır.

Ben henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadım. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim.

Bu tip manipülatif paylaşımlar son derece ayıptır. Daha önce de defalarca ifade ettiğim gibi, benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.”

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli