Hakkarili Gizem Nur gözünü zirveye dikti

12-11-2018
Rûdaw
Etiketler Gizem Nur Tatlı Hakkari
A+ A-

Haber Merkezi- Muay thai sporunda dünya üçüncülüğüne ulaşan Hakkarili sporcu Gizem Nur Tatlı, 14-18 Kasım'da düzenlenecek Uluslararası Antalya Açık Kupası'nda şampiyonluk hedefliyor.

 

Gizem Nur Tatlı (11) , Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra Dünya Çocuklar ve Gençler Muay Thai Şampiyonası'nda dünya üçüncülüğü bulunuyor.

 

Bir yıl içinde önemli başarılara imza atan Gizem Nur Tatlı, Uluslararası Antalya Açık Kupası'nda altın madalya kazanmak istediğini söyledi.

 

Türkiye’nin Mersin ilinde 22-25 Mayıs'ta Türkiye Muay Thai Şampiyonası'nda birincilik, 2-10 Ağustos'ta Tayland'ın başkenti Bangkok'ta gerçekleştirilen Dünya Çocuklar ve Gençler Muay Thai Şampiyonası'nda dünya üçüncülüğü elde eden Gizem Nur, daha büyük başarılara imza atmak için çalışmalarını azimle sürdürüyor.

 

Antrenmanlarını milli antrenör Ünal Aşık’ın gözetiminde Hakkari Spor Salonu'nda yapan Tatlı, 14-18 Kasım'da düzenlenecek Uluslararası Antalya Açık Kupası'nda altın madalyayı hedefliyor.

 

Cumhuriyet Ortaokulu'nda 7. sınıf öğrencisi olduğunu söyleyen Gizem Nur Tatlı, antrenörü Aşık'ın sayesinde bu sporla tanıştığını ve uzak doğu sporlarına ilgi duyduğunu ifade ederek, sözlerine şunları ekledi:

 

“O beni gördü ve çağırdı, öyle başladım bu spora. Spor salonunda çalışmalar yaptık. Tayland'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda üçüncü oldum. Şu anda da hedefim Avrupa Kupası'na gidip birinci olmak.”

 

Gizem Nur Tatlı, altın madalyayı alarak Hakkari'ye getirmek istediğini söyledi.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli