Amedspor’un Portekizli oyuncusu Kürtçe özür diledi

12-08-2024
Etiketler Amedspor Portekizli oyuncu Kürtçe Lourenço Futbolcu
A+ A-

Haber Merkezi – Dünkü Karagümrük maçında sakatlanarak oyun dışında kalan Amedspor’un Portekizli oyuncusu Bruno Lourenço Kürtçe açıklama yaparak kötü perpormansından dolayı taraftardan özür diledi.

Konu hakkında Instagram hesabından Kürtçe açıklamada bulunan Lourenço, “Takıma yardım edemediğim ve elimden gelenin en iyisini yapamadığım için üzgünüm” dedi.

Taraftarlara, güçlü bir şekilde döneceğini ve kulübe destekte bulunacağına söz veren Lourenço, “Ji ber ku ez nikarim alîkariya tîmê bikim û ne di çêtirîn xwe de me, xemgîn im, ez soz didim ku bi hêztir vegerim û gelek alîkariya vê klûbê bikim. 3 hefte maye lê ez bi were malbata kurd im.” (Takıma yardım edemediğim ve elimden gelenin en iyisini yapamadığım için üzgünüm. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğime ve bu kulübe çok yardımcı olacağıma söz veriyorum. 3 hafta kaldı ama ben Kürt ailesinin bir parçasıyım" ifadelerini kullandı.

Dün 1. Lig'in ilk maçına İstanbul'da Fatih Karagümrük maçına çıkan Amedspor 0-0 biten maçtan 1 puanla ayrılmıştı.

Maçın ikinci yarısındaki bir pozisyonda Bruno Lourenço yerden kalkamadı. Sahayı terk etmek zorunda kalan Lourenço'nun sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Video alıntısı / Rûdaw

Formalarında sarı renk bulunan Amedsporlu taraftarlar sahaya alınmadı

Maç öncesi çok sayıda ilden yüzlerce Amedspor taraftarı karşılaşmayı izlemek üzere İstanbul'a geldi. Karşılaşmanın oynanacağı Başakşehir'deki Olimpiyat Stadyumu’nda sahaya girmek isteyen bazı Amedspor taraftarları formalarında sarı renk bulunduğu gerekçesiyle polis tarafından engellendi.