Amedspor ilk maçında Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

11-08-2024
Etiketler Amedspor Futbol Fatih Karagümrük Maç
A+ A-

Haber Merkezi – Amedspor, Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldı.

İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 19.15’te başlayan maçtan gol sesi gelmedi.

Maç öncesi bazı Fatih Karagümrük taraftarları “bozkurt” işareti yaparken, giydikleri formalarda Amedspor’un yeşil kırmızı renklerinin yanı sıra sarı renk bulunan Amedspor taraftarları stada alınmadı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Amedspor teknik direktör Ersun Yanal, yeni bir takım oluşturduklarını ve henüz hazır olmadıklarını söyledi.

Ersun Yanal, "Türkiye'de Süper Lig ve Süper Lig’in altındaki bu grubun birbirine çok yaklaştığı bir sezon olacak. Üst grupta birçok takıma yakın bütçe ayrıldı bu ligde. Bu bütçeyle büyük ihtimalle rekabetin de ortaya çıkacağı güzel bir sezon olacak" dedi.

"Henüz hazır bir takım değiliz" ifadesini kullanan Yanal, şu değerlendirmeyi yaptı:

"11 oyuncu takıma katıldı ve geçen seneden de 11 oyuncuyla devam ediyoruz. 3-4 hafta içinde takımı büyük ihtimalle oluşturmuş oluruz. Bunlar giderilebilecek problemler. Yoğun şekilde çalışıyoruz. Bugün iki takımın da golü yediğinde çıkaramayacağı bir maç oynandı."

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Video alıntısı / Rûdaw

Formalarında sarı renk bulunan Amedsporlu taraftarlar sahaya alınmadı

Maç öncesi çok sayıda ilden yüzlerce Amedspor taraftarı karşılaşmayı izlemek üzere İstanbul'a geldi. Karşılaşmanın oynanacağı Başakşehir'deki Olimpiyat Stadyumu’nda sahaya girmek isteyen bazı Amedspor taraftarları formalarında sarı renk bulunduğu gerekçesiyle polis tarafından engellendi.