SEZONUN İLK MAÇI- Amedspor, İstanbul'da Karagümrük’le karşılaşıyor

11-08-2024
Etiketler Amedspor Fatih Karagümrük İstanbul Aziz Elaldı
A+ A-

Haber Merkezi – Trendyol 1. Lig’te Amedspor, yeni sezonun ilk maçı için deplasmanda Fatih Karagümrükspor'a konuk oluyor. Amedspor Başkanı Elaldı, destek çağrısında bulundu.

Geçtiğimiz yıl 2’inci Lig’de verdiği göz dolduran mücadele ile 1’inci Lig’e giren Amedspor, bu akşam sezonun ilk maçına çıkıyor.

İstanbul Olimpiyat Stadyumu’ndaki maç, saat 19.15’te başlayacak.

Karagümrük maçı öncesi bazı gruplar sosyal medyadan Amedspor’a saldırı başlattı.

“Karagümrüklüler” isimli taraftar grubu geçen hafta yaptığı açıklamada, “Maçta bozkurt işareti” yapılacağını duyurmuştu.

Öte yandan Fatih Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Deveci de maç ile ilgili sosyal medya hesabından mesaj paylaştı ve Amedspor yerine “Diyarbakırspor” dedi.

Deveci, “Fatih Ülkü Ocakları olarak, ilçemizin medarı iftiharı Fatih Karagümrük'ün TFF 1.Lig ilk haftasında oynayacağı Diyarbakır maçına destek olmaya gidiyoruz. Not: Maça gelmek isteyenler bizimle iletişime geçebilirler. Bilet desteğimiz olacaktır” paylaşımında bulundu.

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Fatih Karagümrük maçı öncesinde İstanbul'da maçı izlemeye gelen Amedspor taraftarlarına destek ve sağduyu çağrısında bulundu.

Elaldı: Örnek olalım

Eladı, X hesabında yayımladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Amedsporlular, İstanbul’dan ve Türkiye’nin dört bir yanından bizlere destek verecek tüm taraftarlarımızı, futbolun centilmenlik, dostluk ve toplumsal barışı simgeleyen bir güç olduğunu unutmadan, bu anlamlı mücadelede yanımızda olmaya davet ediyoruz.

Birlikte, sahada ve tribünde örnek olalım.”

Amedspor İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal da destek çağrısında bulunarak “Çok değerli Amedspor sevdalıları, yarın İstanbul Olimpiyat Stadında olacak olan ilk maçımız için İstanbul ve Marmara bölgesinde yaşayan Amed ruhuna sahip tüm halkımızın destek vermesini rica ediyoruz. Yeni katıldığımız lige büyük takım nasıl olur imzasını atalım” ifadelerini kullandı.

Karagümrük misafir takım için biletleri 981 lira yaptı

Öte yandan Karagümrük deplasmanında Amedspor taraftarlarına deplasman yasağı gelmezken, ev sahibi takımın bilet fiyatının 981 lira yapmasına tepki geldi.

İstanbul'da Fatih Karagümrük ile Amedspor arasından oynanacak maç TRT spor ile Beinsports ekranlarından canlı yayınlanacak.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli