Fransa'nın yıldız futbolcusu Kylian Mbappe köyüne zırhlı araçlarla girdi

09-07-2023
Etiketler Kamerun Kylian Mbappe Fransa Futbolcu
A+ A-

Haber Merkezi - Fransız futbol yıldızı Kylian Mbappe, babasının memleketi Kamerun'u zırhlı araçlar eşliğinde ziyaret etti.

Kylian Mbappe, babası Wilfried Mbappe’nin memleketi olan Kamerun’un Djebale adasına ciddi bir güvenlik detayıyla geldi.

Kamerunlular, Kylian Mbappe'yi görmek için birbirleriyle yarıştı. Dünyaca ünlü futbolcunun ailesinin doğduğu köye yaptığı ziyarette renkli görüntüler vardı.

Kamerun kökenli bir ailenin çocuğu olarak Paris'in banliyö bölgelerinden Bondy'de dünyaya gelen Fransız yıldızın hayranları, köye deniz ulaşımıyla giden Mbappe'yi sandallarıyla karşıladı.

 

Kaçırılma ihtimaline karşın zırhlı araçlarla babasının evine giden PSG’nin yıldızı, yerel çocuklarla küçük çaplı bir basketbol maçı oynamak için zaman ayırdı.

Mbappe, "Kamerun'da olmak benim için çok önemli. Burada eğlenmek ve tatilimden keyif almak istiyorum. Tüm Kamerunluların iyiliği için bir şeyler yapmak ilk önceliğim" açıklamasında bulundu.

Fransız yıldızın şehir etrafında yönlendiren yüksek güçlü güvenlik detayını gösteren görüntüler, internet üzerinde hızla yayıldı.

Fransa'da doğduktan sonra kariyeri boyunca Mavilerin milli takımında oynayan Mbappe, Fransa için sahaya çıktığı 70 maçta 40 gole imza attı.

Mbappe şu anda tatilini sürdürüyor, ancak gelecek sezon nerede oynayacağı belirsiz. 24 yaşındaki futbolcu, sözleşmesi sona erdiğinde kulüpten ayrılma niyetini belirten bir mektup yazdı.

Bunun üzerine kulüp başkanı Nasser Al-Khelaifi, Fransız oyuncunun bedelsiz ayrılmasına izin vermeyeceğini belirtti. Bu durum üzerine altı PSG oyuncusu, Mbappe’nin yakın zamandaki bir röportajdaki yorumları hakkında kulübe şikayette bulundu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli