‘Sözüm var’ diyen TFF Başkanı: Amedspor maçına gideceğim

Dün 09:53
Etiketler Amedspor TFF Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İbrahim Hacıosmanoğlu
A+ A-

Haber Merkezi – TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, federasyon seçimleri öncesi Amedspor maçına gideceğine söz verdiğini ve bu sözünü tutacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ligin ikinci haftasında Diyarbakır'a gelerek Amedspor maçını izleyecek.

Beint Sport'ta Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu, "Amedspor'a sözüm var, Diyarbakır'a maça gideceğiz" dedi.  

"Başarıların, sahada kazanılmasının teminatıyız" diyen Hacıosmanoğlu, Amedspor ile ilgili de şunları söyledi:

"Biz sahada başarıların kazanılmasının teminatıyız. Adil ve adaletli yönetim sergileyeceğiz. Bütün unsurlarıyla beraber. Sadece MHK'sı değil, tahkimi, PFDK'sı, diğer kurulları. Belki de saydığınız takımlar değil böyle adil ve adaletli ortamda belki de Anadolu'dan sürpriz bir takım şampiyon olabilir.

Olmaz diye bir şey yok. Yani bizim için lige yeni çıkan takımla şampiyon olan takım arasında hiç bir fark yok. Hatta ben söyledim onu yanlış anladılar. Hakem arkadaşlar Diyarbakırspor ile Trabzonspor oynuyorsa orda illa da ufak bir çizgide takdir hakkın da varsa bunu Trabzonspor'dan yana değil Diyarbakırspor'dan yana kullanacaksınız diye söyledim. Onu bile insanlar çözemedi.

Ne demek istedi. Ne demek istedi var mı? O kadar tarafsız olacağız.

Sonuçta ben Trabzonspor başkanlığı yapmış, Trabzonsporlu kimliği olan bir insanım.

“Amedspor’a sözüm var”

Futbolun biz barış ve kardeşliğe hizmet etmesini istiyoruz. Sadece futbolseverlerin arasında değil, o iklimi yaratıp tüm Türkiye'ye Türk milletine yaymak istiyoruz.

Biliyorsunuz Amedspor'a sözüm var. 'Başkan olarak seçilirsem dedim Amedspor'un maçına gideceğim' demiştim.

İlk maç deplasmanda, ikinci maça Diyarbakır'a gideceğim. Biz bu kardeşliği bütün ülke genelinde, futboldan başlayıp, yaymak istiyoruz.”

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli