Penaltı kurtaran kalecinin büyü yaptığı iddia edildi

06-08-2023
Etiketler Penaltı Kaleci Tigris Nahuel Guzman Vancouver Whitecaps
A+ A-

Haber Merkezi - Tigres ve Vancouver Whitecaps arasında oynanan maçta kaleci Nahuel Guzman'ın penaltı atışları sırasında büyü yaptığı iddia edildi. Tigres, penaltılar sonucunda Vancouver Whitecaps'i 5-3 mağlup etti.

Kuzey ve Orta Amerika Ligler Kupası son 32 turunda Tigres ve Vancouver Whitecaps arasında oynanan maçta, Tigres'in kalecisi Nahuel Guzman'ın ağzından çıkardığı uzun bir ipi kalenin içine bırakması büyü iddialarına yol açtı.

Maç penaltılara kaldı

Kuzey ve Orta Amerika Ligler Kupası son 32 turunda Tigres ve Vancouver Whitecaps kozlarını paylaştı. Normal ve uzatma süresi 1-1 sonuçlanan maç penaltılara gitti.

Büyü yaptığı iddia edildi

Tigres rakibini penaltılar sonucunda 5-3 mağlup ederken, seri penaltı atışları sırasında Tigres kalecisi Nahuel Guzman'ın hareketi dikkatlerden kaçmadı.

37 yaşındaki tecrübeli kaleci Nahuel Guzman vuruş öncesi hakemden bir kaç saniye istedi.

Daha sonra biraz eğildi ve eldivenlerini giyerek iki elini de ağzına soktu.

Ağzından uzun bir ip çekmeye başladı ve ipin tamamı vücudundan çıkana kadar bunu yapmaya devam etti. Penaltı atışları sırasında ağzından uzun bir ip çıkaran Guzman kalenin içine yerleştirdi.

Bu şekilde rakibinin dikkatini dağıtan Arjantinli eldiven, Ranko Veselinovic'in vuruşunda gole izin vermedi ve takımını böylelikle bir üst tura taşımayı başardı.

Bu hareketinden sonra Nahuel Guzman'ın büyü yaptığı iddia edildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli