İDDİA – Galatasaray Urfalı yıldız futbolcudan 'eylemleri için' vazgeçti

05-12-2022
Etiketler Deniz Undav Galatasaray Sosyal Medya
A+ A-

Haber Merkezi - Galatasaray’ın İngiltere’de Brighton forması giyen Deniz Undav’ın transferinden sosyal medya paylaşımları nedeniyle vazgeçtiği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe, U-19 takımı için transfer ettiği Ozan Suncak’ı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Kürdistan bayrağının altında “Her bijî” (Çok yaşa) dediği için göndermişti.

İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton forması giyen ve aynı zamanda Almanya vatandaşı da olan futbolcu Deniz Undav’ın Galatasaray’a transfer olacağı konuşuluyordu.

Ancak Fotospor’un haberine göre, Deniz Undav’dan da tıpkı Ozan Suncak’ta olduğu gibi sosyal medya paylaşımları nedeniyle vazgeçildi.

Türkiye milli takımına da alınmadı

Gazetenin haberine göre, Deniz Undav daha önce Türkiye Milli Takımı için de düşünülüyordu. Ancak bir iddia ortalığı karıştıdı.

O iddiaya göre Türkiye Milli Takımı teknik direktörü Stefan Kunzt geçen sezon Belçika Ligi’nde harikalar yaratan Deniz’i milli takıma almak istedi.

Ancak Urfalı bir ailenin oğlu olan Deniz’in de Ozan Suncak gibi bazı eylemleri olduğu için dışarıda tutuldu.

Galatasaray yönetimi de Deniz Undav ile ilgili bu bilgilere ulaştığı için görüşmeleri kesti. Oyuncudan vazgeçti.

70 maçta 45 gol

Fanatik’in haberine göre, Undav 27 gol ve 13 asist yaptığı 2021 - 2022 sezonunda Belçika'da yılın oyuncusu seçilmişti. Belçika ekibi Union Saint-Gilloise forması giydiği dönemde 70 maçta 45 gol atıp 18 asist yapan Deniz Undav, Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olmuştu.

Brighton'da 10 maçta 1 gol attı

26 yaşındaki Deniz Undav bu sezon Brighton'da 10 maçta 1 gol attı. Premier Lig'de forma şansı bulamayan Undav'I göndermeye sıcak bakan Brighton gelecek olan tekliflere açık.

Hertha Berlin'de devrede

7 milyon Euro karşılığında Birghton'a transfer olan Deniz Undav için Bundesliga ekibi Hertha Berlin'de devrede. Almanlar golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için Brighton ile görüşüyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli