Mbappe: Hiç bu kadar sevilmedim

04-09-2017
Rûdaw
Etiketler Kylian Mbappe Monaco Taraftar Mektup Veda
A+ A-

Haber Merkezi - Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Monaco'dan kiraladığı yıldız forvet oyuncusu Kylian Mbappe, Monaco taraftarına teşekkür mektubu yayımladı.

 

Kişisel Twitter hesabından yayımlanan mektupta taraftara, beraber geçirdiği zaman boyunca kendisine  verdikleri sevgi için birer birer teşekkür etmek istediğini belirten Mbappe, şunları kaydetti:

 

“Ben hayatımda hiçbir zaman bu kadar sevilmedim, böyle güzel desteklenmedim. İçinizden  bazılarının yaptığım seçimi anlamakta güçlük çektiğini biliyorum, hatta bu  durumun bir öfkeye yol açmasını da anlayabiliyorum. Son maçlarda yalan yanlış  haberler yüzünden beni ıslıklamanızı da olgunlukla karşılıyorum.”

 

Mbappe, Fransız yazar Albert Camus'nun “Doğru ışık gibi kör eder. Yalansa  tersine her nesneyi değerlendiren güzel bir alaca karanlıktır” sözünü  alıntılayarak, “Bana kızsanız da, benden nefret etseniz de, beni ıslıklasanız da  benim sizi sevdiğim gerçeğini değiştiremeyeceksiniz. Sizi seviyorum” ifadelerini  kullandı.

 

PSG, Mbappe'yi 180 milyon euro satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağlamıştı.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli