Mesut Özil, Barcelona ile Arda Güler’in arasına girdi

03-07-2023
Etiketler Arda Güler Fenerbahçe Barcelona Real Madrid
A+ A-

Haber Merkezi – Adı Avrupa’nın ünlü kulüpleri ile anılan Fenerbahçeli Arda Güler'in geleceği henüz netlik kazanmazken, İspanyol basını Mesut Özil'in devreye girdiğini ve genç yeteneğe “gitme” dediğini yazdı.

Avrupa’nın dev kulüplerinin radarında olan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler’i İspanyol basını yakından takip ediyor.

Ülke basını, Real Madrid ve Barcelona'nın Arda için transfer için yarışına girdiğini yazıyor.

İspanyol basınından Diario Sport'un haberine göre; Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Mesut Özil, genç yıldız ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve “1 sezon daha Fenerbahçe'de kal” dedi.

Kararını 4 Temmuz’da açıklayacak

Barcelona Sportif Direktörü Deco ve Futbol Direktörü Mateu Alemany, Arda Güler ve Fenerbahçe ile transfer görüşmesi gerçekleştirmek üzere Türkiye’ye geldi.

Barça Times'ın haberine göre Arda Güler transferinde mutlu sona en yakın olan taraf Barcelona, 18 yaşındaki futbolcuya karşılık Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte 23 milyon euroluk bir bonservis paketi önerdi. Arda Güler'e ise 10 milyon euroyu bulan imza parası teklif edildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Arda Güler’in ailesinin transferle ilgili kararını 4 Temmuz Salı günü bildirmesi bekleniyor.

Arda'yı 5 yıllığına renklerine bağlamayı planlayan Barcelona'nın serbest kalma bedelini ise 1 milyar euro olarak belirleyeceği yazıldı.

Real Madrid de Roberto Carlos’u gönderdi

Mundo Deportivo'nun haberinde ise Real Madrid'in de Arda Güler için kulüp efsaneleri Roberto Carlos ve Emilio Butragueno'yu İstanbul'a göndereceği belirtildi.

Barcelona Başkanı Laporta, “Arda Güler çok genç bir oyuncu. İzleme ekibimiz, onu uzun süredir takip ediyor. Avrupa'daki tüm önemli kulüpler Arda Güler'i istiyor. Fenerbahçe ile görüşmeye devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli