Fenerbahçe'de Mourinho dönemi başlıyor: İstanbul'a geldi

Haber Merkezi - Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, İstanbul'a geldi. Portekizli teknik adam için bu akşam saat 19.00'da Ülker Stadı'nda imza töreni düzenlenecek.

Mourinho İstanbul'da

Cumartesi akşamı Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında Wembley'de oynanan maçta Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco ile bir araya gelen 61 yaşındaki teknik adam, Sabah saatlerinde Londra'dan kalkan uçakla saat 14.50 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı.

Taraftarları selamladı

Dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho, kendisini karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na sarı-lacivertli taraftarları selamladı. Mourinho, bunun ardından kendisini bekleyen helikoptere binerek konaklayacağı otele geçiş yaptı.

İmza töreni saat 19.00'da

Fenerbahçe, Jose Mourinho için saat 19.00'da imza töreni düzenleyecek. Başarılı teknik adam için Ülker Stadı'nda düzenlenecek imza töreni taraftarlara da açık olacak. Mourinho'nun imza törenine yoğun bir katılım olması bekleniyor. Fenerbahçe, imza töreninde sorun yaşanmaması için stadyum kapılarının saat 17.00'de açılacağını duyurdu.