Rûdaw podcastlerine uluslararası platformlardan erişebilirsiniz

Erbil (Rûdaw) - Rûdaw podcast yayınları artık küresel podcast platformlarında. Rûdaw podcast dinleyicileri cep telefonları üzerinden bu platformlar üzerinden en sevdikleri podcast'lere erişebilir.

Kürdistan ve Irak’a podcasti en kapsamlı şekilde getiren ilk Kürt medyası olan Rûdaw, bu yayınlarını uluslararası platformlara taşıyor ve diğer dillerde de Kürt dinleyicilerinin kullanımına sunmakta öncülük ediyor.

Rûdaw'ın hazırladığı her biri özel bir programı içeren podcast'ler günlük olarak Rûdaw Radyo'dan ve podcast web sitesinden yayınlanıyor.

Rûdaw, dinleyicileri için podcast yayınlarını dünyadaki çoğu podcast platformunda kullanılabilir hale getiriyor. Dinlemek istediğiniz yayınları bu platformlar aracılığıyla arama bölümünde Rûdaw yazaıp arayarak bulabilir ve en sevdiğiniz podcasti seçebilirsiniz.

Podcast.rudaw.net üzerinden erişebileceğiniz gibi cep telefonunuzdan Apple Podcasts uygulamasını açıp arama kutusuna “Rûdaw” veya “Rûdaw Podcast” yazarak favori podcast'lerinizi takip edebilir, günlük veya istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz.

Rûdaw programlarına erişebileceğiniz bir diğer popüler podcast platformu da “podcastindex”tir.

Ayrıca Rûdaw podcast'leri artık dünyanın en popüler platformları olan Amazon Music ve Spotify'da da mevcut.

https://music.amazon.com/podcast ve podcast'lerimiz gelecekte iCloud platformunda da mevcut olacak.

Rûdaw Medya Grubu 15 Temmuz 2023'ten itibaren kapsamlı bir şekilde podcast yayınlarına başladı. 1 Kasım 2023'te yeni bir podcast sezonunun başlaması ile birlikte yayınlarımızda daha zengin içerikler, tanınmış Kürt şahsiyetleri tarafından sunulacak.