16 parçaya ayrılmıştı: Cesedin sırtına eşinin baş harfini kazımış!

31-05-2024
Etiketler Nihat Salih Ceset Pendik İstanbul
A+ A-

Haber Merkezi – İstanbul Pendik'te çöp konteynerinde 16 parçaya ayrılmış şekilde cesedi bulunan 79 yaşındaki Nihat Salih cinayetiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Suçlamaları savcılık ifadesinde de reddeden şüpheli Bilal D.'nin cinayeti evinin salonunda işlediği ve ardından Nihat Salih'in sırtına kendi eşinin baş harfini kazığı belirlendi.

Pendik'te 79 yaşındaki 8 çocuk babası Nihat Salih'in, dört ayrı çöp konteynerinde 16 parçaya ayrılmış cesedinin bulunmasıyla sonuçlanan vahşi cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Cinayetle ilgili gözaltına alınan Salih'in yakın arkadaşı, 39 yaşındaki seyyar satıcı Bilal D., "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Evinin çevresindeki çöplere dağıtmış

Olay, Bilal D.'nin evinin çevresindeki çöp konteynerlerinden kan izleri bulunan battaniye ve Nihat Salih'in vücut parçalarının bulunmasıyla ortaya çıktı.

Evin sol yanındaki konteynerde kan izleri olan battaniye, sağ yanında bulunan konteynerde Salih'in gövdesi, üst sokaktaki konteynerde ise kol ve bacakları bulundu. Eve 200 metre mesafedeki bir başka konteynerde ise derisi yüzülmüş kafası bulundu.

Güvenlik kameraları ve telefon kayıtları incelemede

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre; polis, çöp konteynerlerinin bulunduğu bölgede güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucu, olay günü saat 12.58'de Nihat Salih'in Bilal D. ile telefonla görüştüğü ve saat 13.03'te Bilal D.'nin evine gittiği tespit edildi. Salih'in telefon sinyali saat 13.15'te kesildi.

Şüpheli hareketleri

Kamera görüntülerinde, Bilal D.'nin çöpe bir şeyler döktüğü ve kovanın sapını peçete ile tuttuğu görüldü. Şüphelinin, kovayı boş bir alana attıktan sonra peçeteyi düşürdüğü, ancak geri dönerek peçeteyi aldığı belirlendi. Bu tespitlerin ardından, ihbardan iki saat sonra gözaltına alınan Bilal D. cinayeti işlemediğini öne sürdü.

Sırtına eşinin baş harfini kazımış

Polis, Nihat Salih'in sırtına bıçakla 'M' harfinin kazındığını tespit etti.

Bilal D.'nin eşinin adının 'M' harfi ile başladığı belirlendi. Cinayet Büro ekiplerinin evde yaptığı aramalarda, balta ve bıçak gibi kesici aletler incelenmek üzere el konuldu. Evdeki paspas ve battaniye üzerinde de DNA izleri bulundu.

Adli tıp ve kriminal raporları

Adli tıp morgunda yapılan incelemelerde, Nihat Salih'in dil kemiğinin kırıldığı ve boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Kriminal laboratuvarda yapılan incelemede, evdeki halı ve koltuk örtüsünde Nihat Salih'e ait DNA izleri bulundu. Bilal D., tüm bu bulgulara rağmen suçlamaları kabul etmedi ve cinayeti itiraf etmedi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Sel yaşanan bölgeden video alıntısı.

Malazgirt’te sel: 20 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

“Alparslandiyari.com”un haberine göre ilçeye bağlı Bahçe köyünde annesiyle birlikte sel sularına kapılan 20 yaşındaki Nazar Karataş hayatını kaybetti annesi ise köylülerin yardımıyla kurtarıldı.