ERZURUM- Ambulansla ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

30-07-2024
Etiketler Erzurum Oltu ilçesi Zincirleme kaza
A+ A-

Haber Merkezi - Erzurum'un Oltu ilçesinde ambulans ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 2'si sağlık personeli 4 kişi hayatını kaybetti. Ağır yaralı hemşirenin tedavisi sürüyor.

Feyzullah İ'nin (75) kullandığı 16 Z 2975 plakalı hafif ticari araç ile Fatih K. (39) idaresindeki ambulans Oltu ilçenin Çamlıbel mevkisinde kafa kafaya çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2'si sağlık personeli 4 kişi hayatını kaybetti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ambulans sürücüsü ile Asiye K. (41), diğer araçtaki Nacihan İ. (70) ve Feyzullah İ'nin (75) hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan acil tıp teknisyeni Netice A. ise sağlık ekiplerince Erzurum Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araçta sıkışarak hayatını kaybeden Feyzullah İ. ile Nacihan İ'nin cenazeleri ekiplerin çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri Oltu Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye Sağlık Bakanlığından taziye mesaj

Türkiye Sağlık Bakanlığı, Erzurum'da ambulans ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralı sağlık çalışanı için de acil şifa diledi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Erzurum'da görevli 112 Acil Sağlık Ekibi, görev dönüşü başka bir araçla çarpışarak kaza yapmıştır. Kazada 2'si sağlık personeli olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden mesai arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Tedavisi devam eden sağlık çalışanımıza acil şifalar dileriz."

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli