Adıyaman’da hayatını kaybeden polisler toprağa verildi

29-04-2024
Etiketler Adıyaman Polis Cenaze Namazı
A+ A-

Haber Merkezi - Adıyaman'da polis memuru Süleyman Uğur Şahin tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Başkomiser Kamuran Üçgül (46) ile Komiser Gökhan Özer (34) için cenaze töreni düzenlendi.

Adıyaman'da Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde gece saatlerinde, merkezde görevli polis memuru Süleyman Uğur Şahin ile Başkomiser Kamuran Üçgül (46) ve Komiser Gökhan Özer (34) arasında "nöbet tutma" meselesinden tartışma çıktı.

Tartışma kısa süre içerisinde büyüdü. Polis memuru Şahin, beylik tabancasıyla Üçgül ve Özer'e ateş açtı.

Diğer polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirilen Şahin hastaneye kaldırılırken Üçgül ve Özer kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden komiserler için dün Adıyaman'da cenaze töreni düzenlendi.

Törene; Adıyaman Valisi Osman Varol, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Adıyaman milletvekilleri Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ile komiserlerin yakınları katıldı.

Törenin ardından Üçgül'ün cenazesi toprağa verilmek üzere Osmaniye'nin Kadirli ilçesine, Özer'in cenazesi ise İstanbul'a gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Komiser Gökhan Özer’in cenazesi İstanbul Pendik’te ikindi namazının ardından toprağa verildi.

Polis Merkezi Amiri Kamuran Üçgül'ün (46) cenazesi de Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki Cemalpaşa Mahallesi'ndeki cenaze töreninin ardından Kadirli Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Diğer yandan Süleyman Uğur Şahin'in hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli