Ankara'da acil güvenlik toplantısı

27-02-2020
Rûdaw
Etiketler Türkiye Rusya Suriye İdlib
A+ A-

Haber Merkezi – Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Ankara'da acil güvenlik toplantısı yapıldığı bildirildi. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da CHP MYK'sını acil olarak toplayacağı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, İdlib’de yaşanan saldırının ardından Türkiye Milli Savunma Bakanlığı'nda değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bakanlıkta yapılan değerlendirmenin ardından Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MİT Başkanı Hakan Fidan, kuvvet komutanları ve güvenlik bürokrasisiyle acil toplantı yaptı.

Ancak toplantıyla ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı.

Erdoğan, Akşener'le görüştü

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, İdlib'de meydana gelen gelişmelerle ilgili olarak Erdoğan ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.

CHP'li vekiller Hatay'a gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da aynı saatlerde yansıyan bilgileri değerlendirmek üzere parti genel merkezine geçti ve partideki kurmaylarıyla değerlendirme toplantısına başladı.

CHP'li milletvekillerinin de saat 23.45 uçağıyla Hatay'a hareket ettiği öğrenildi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İdlib'de Suriye kuvvetleri tarafından TSK unsurlarına düzenlenen hava saldırısınd 9 askerin hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli