AK Partili Özlem Zengin’den farklı ‘Dilruba’ yorumu

Haber Merkezi - AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, bir sokak röportajında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti hükümetine yönelik ağır eleştirilerde bulunan Dilruba Kayserilioğlu'nun tutuklanmasını doğru bulmadığını söyledi.

Özlem Zengin, “Ben diyorum ki tutuksuz yargılansın. Ciddi bir üslup sorunu var. Beni tebessüm ettirecek kadar bir cehalet var. Ama tutuklu yargılanmasını doğru bulmuyorum” dedi.

Ekol TV'de Armağan Çağlayan'ın sorularını cevaplayan Zengin, "Bence tutuksuz yargılansın. Muhtemeldir ki ilk duruşmada serbest kalacaktır. Kendisini dinledim. Kusura bakmasın ama, çıkınca telefonlaşalım, böyle cahil bir konuşma uzun zamandır dinlememiştim. Söylediği her cümle yanlış, tek tek düzeltmemiz lazım. Söylediği meseleyi hiç bilmiyor. Üstelik o kadar üst ifadeler kullanıyor ki enteresan bir tarzı var. Ama ben diyorum ki tutuksuz yargılansın. Ciddi bir üslup sorunu var. Beni tebessüm ettirecek kadar bir cehalet var. Ama tutuklu yargılanmasını doğru bulmuyorum" ifadelerine yer verdi.

Dilruba Kayserilioğlu ne demişti?

Instagram'ın kapatılmasına tepki gösteren Dilruba Kayserilioğlu şöyle konuşmuştu:

"Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni tek adama verirsek, o da çıkıp babasının ahırı gibi, çiftliği gibi kullanır. Bir akşam çat diye [Instagram'ı] kapattım olmaz. Hayvanlar ölsün istiyor. Hayvanları katletmeye yönelik yasa çıkartıyor. Sosyal medyayı kapatması darbe, hayvan katliamıyla ilgili yasa çıkarması darbe. Şu an parmağında oynatıyor bu çok yanlış. Değil Cumhurbaşkanı, dünyanın sahibi bile olsa kafasına göre Instagram'ı kapatamaz."