Davutoğlu’dan Bahçeli'ye Osman Öcalan üzerinden yanıt

26-02-2020
Rûdaw
Etiketler Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu MHP Devlet Bahçeli
A+ A-

Haber Merkezi - Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, MHP Lideri Bahçeli’nin kendisine ithafen, "Serok Ahmet'in PKK özlemi" sözlerinine, "Osman Öcalan devletin televizyonuna çıkarıldığı zaman o özlemi duymuş olabilirler" yanıtını verdi.

Ahmet Davutoğlu, partisinin Bolu kampı sonrası kapanış programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sarf ettiği, "Serok Ahmet'in PKK özlemi, Babacan'ın HDP sevdası, Kılıçdaroğlu'nun bölücülük merakı siyasette üçüncü bir blok arayışı değil düpedüz vatana ihanettir" sözlerine yanıt verdi.

Davutoğlu, "Bu ülkeye hizmetten başka gayri hiçbir şey gözetmemiş bir vatandaş olarak vatan haini olarak bana hitap edilmesini kabul etmem mümkün değildir” dedi.

23 Haziran yerel seçimlerinde Abdullah Öcalan’ın İmralı'dan gönderdiği ve HDP'li seçmene çağrıda bulunduğu mektuba Devlet Bahçeli'nin sessiz kaldığını belirten Davutoğlu şu ifadeleri kullandı:

“PKK'ya özlem, 23 Haziran seçimleri öncesi İmralı'dan gelen mektuba sessiz kalınarak gösterildi" ifadelerini kullandı ve ekledi: Osman Öcalan devletin televizyonuna çıkarıldığı zaman o özlemi duymuş olabilirler.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli