Bahçeli'den sürpriz basın açıklaması: Erken seçim mesajı mı verecek?

19 saat önce
Etiketler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Basın açıklaması Genel Merkez Sinan Ateş Erken seçim
A+ A-

Haber Merkezi - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin genel merkez binasında sürpriz bir basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin bugün saat 11.00'da partinin genel merkez binasında basın toplantısı düzenleyeceğini duyururken, toplantının içeriği hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi.

Bahçeli son günlerde Sinan Ateş davası ve Özel Harekat Başkanı'nın elini öptüğü görüntülerle gündeme gelmişti. Diğer yandan Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim talebinde de bulunduğu iddia edilmişti.

MHP Liderinin bu konulardan hangisinin basın toplantısının ana gündem maddesi olacağı henüz netlik kazanmadı.

Erken seçim mesajı mı verecek?

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Halk TV'de yaptığı değerlendirme ise konuya ilişkin "Bahçeli ne zaman açıklama yapacak olsa herkesin aklına ilk gelen konu 'erken seçim' oluyor. İnşallah yanılırım ama ben beklemiyorum" ifadelerini kullandı.

154 isimden şikayetçi oldular

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasıyla bugün yeniden gündem olan MHP'nin, davadaki müdahillik talebindeki dilekçesinde, gazeteci ve parti genel başkanlarının da olduğu 154 isimden şikayetçi olduğu iddia edilmişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli