Sokakta öldüresiye dövülen kadın: Annesiz büyüdüm, 14 yaşından beri şiddet görüyorum

2 saat önce
Etiketler Manisa Kadına yönelik şiddet Dayak
A+ A-

Haber Merkezi – Dün Manisa’da genç bir kadının sokak ortasında eşi olduğu belirten bir erkek tarafından tekme, yumruk ve sopayla öldüresiye dövüldüğü görüntüler bir anda sosyal medyada yayıldı. Görüntülerde kadın acımasızca dövülürken çevredekilerin müdahale etmediği, kadının küçük yaştaki çocuğunun da korku ve endişe içinde olduğu görülüyordu.

19 yaşındaki bir çocuk annesi hamile kadının, annesiz büyüdüğü ve 14 yaşından beri zanlıdan şiddet gördüğü ortaya çıktı. Gördüğü şiddetin ardından tedavi edilen kadın, koruma altına alındı.

Edinilen bilgiye göre Sudenaz A, 14 yaşında Yılmaz Akman ile yaşamaya başladı. Sudenaz A. son olarak hamileyken sokak ortasında öldüresiye dövüldü.

Türkiye'nin gündemine oturan olay, Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşandı. 37 yaşındaki Yılmaz Akman, bir süre önce ayrıldığı 19 yaşındaki Sudenaz A’yı köye götürmek istedi.

Ardından hamile kadını yumrukla yere düşürdü. Sudenaz A, sokağın ortasında 3 yaşındaki oğlunun gözü önünde dakikalarca tekme, yumruk ve sopa ile hunharca dövüldü.

Bebeğini korumak için sırtını dönen, yüzünü kapatmaya çalışan genç kadın, çığlıklarla yardım istedi. Çevredekiler ilk anlarda duyarsız kaldı. Daha sonra bir kişi, zanlıyı uzaklaştırmaya çalıştı. Bunun üzerine esnaf da olaya dahil oldu ve yaralı kadın kurtarıldı.

“Hamile olduğunu biliyordum”

18 suç kaydı bulunan Yılmaz Akman dün tutuklandı. Tedaviye alınan Sudenaz A ise taburcu edildi. Manisa Valiliği sağlık durumu iyi olan kadının koruma altına alındığını duyurdu.

Olay sonrası mağdurun ve saldırganın ifadeleri ortaya çıktı. Saldırgan Yılmaz Akman, “Sudenaz beni kurtarın diye bağırınca ona yumruk attım. Hamile olduğunu da biliyordum” dedi.

Mağdur ise “Köye dönmeyi başta kabul ettim. Ağabeyinin arabasına bindim. Ancak sonra vazgeçtim. Araçtan inip yürürken saldırıya uğradım” dedi ve saldırgandan şikayetçi oldu. Daha önce de aynı kişi tarafından dövüldüğünü anlatan Sudenaz A, 14 yaşından beri şiddet gördüğünü ve birçok kez şikayette bulunduğunu belirterek, “Annesiz büyüdüğüm için ona tutunmuştum. Yüzümde onun dayaklarından kaynaklanan bir sürü iz var” dedi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Video alıntısı / Rûdaw

1 ton 521 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

ürkiye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen "Narkoçelik-33" operasyonlarında 1 ton 521 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini ve 63 şüphelinin yakalandığını bildirdi.