MHP'den Özgür Özel'e tepki: Yalan ve iftirayı adeta meslek edinmişsin

22-06-2024
Etiketler MHP CHP Özgür Özel İzzet Ulvi Yönter
A+ A-

Haber Merkezi - Pınarbaşı'nda CHP'li meclis üyesi Bahadır'a düzenlenen saldırı için "Görülen tek şey acizliğiniz" açıklaması yapan Özgür Özel'e MHP’li İzzet Ulvi Yönter "İftirayı meslek edinmişsin" yanıtı verdi.

Son günlerde, Sinan Ateş cinayeti nedeniyle CHP lideri Özgür Özel'e yönelik açıklamalarıyla gündemde olan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, bu kez de Kayseri Pınarbaşı'ndaki saldırı nedeniyle Özgür Özel'e sert çıktı.

Özel'in "Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir" açıklamasına yanıt veren Yönter, "Özgür, yalan ve iftirayı adeta meslek edinmişsin, yazık sana…" dedi.

Pınarbaşı'nda saldırı

31 Mart'ın ardından yenilenen seçimle MHP'den CHP'ye geçen Kayseri Pınarbaşı'nda eski başkanın kardeşi CHP'li meclis üyesi Şerafettin Bahadır'ı darp edip ayağından vurdu. Saldırgan gözaltına alındı.

Olaya tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Şunu bilsinler ki; bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir. Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi… Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir" açıklaması yaptı.

'Bunun azmettirme ile ne alakası var?'

Özel'in açıklamasına MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan yanıt geldi. Şerafettin Bahadır'ın yenilenen seçimi kaybeden MHP'li başkan adayının engelli oluşu ile alay ettiğini geçtiğini ileri süren Ersoy, saldırının bu nedenle başkan adayının kardeşi tarafından yapıldığını söyledi. Ersoy olaylar ilgili adının geçmesine de tepki gösterdi.

Özgür Özel'in "Görülen tek şey acizliğiniz" sözüne yanıt veren Ersoy, "ACİZLİK iftira atmaktır, en büyük ACİZLİK ise ispatlayamayıp sürekli çukurda kalmaktır" dedi.

Baki Ersoy sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı:

"Özgür bey yenilenen seçimler hukuki bir süreçti ve tekrarlandı, sonuçlandı. Ancak Pınarbaşı Belediye Başkanımızın engelinden dolayı, bana göre tüm engelli vatandaşlarımızla alay ederek alkış tutan partilileriniz eşliğinde oyun oynayarak ACİZ kelimesinin tam karşılığını sergileyen engeli bana göre beyninde bulunan zihniyete neden hiç atıfta bulunmadınız? Daha önce CHP Kayseri İl Başkanı’nın oğlunun intihar ettiği gece (Kardeşimizin mekanı cennet olsun. Taziyesinde bulundum, aile konularına girmeyeceğim için beni suçlayan ACİZ VE ENGELLİ zihniyetler için yazıyorum) yine şahsımı hedef gösteren, olay gecesi “İyi araştırın Baki Ersoy yaptırmış olabilir diyebilen alçak müptezellere, konunun sebep ve sonuçları ortada, siz kimi neden suçluyorsunuz demediniz? Dün gece hastane koridorlarında yine şahsımı hedef gösteren ACİZ ve ENGELLİ zihniyetlere karşı “Ağabeyi ile alakalı 31 Mart gecesi yapılan ağabeyinin engeli ile alay eden şahsa tasvip etmediğimiz davranışı sergileyen kişinin yaptığı ağır tahrike dayalıdır, muhtemelen ağabeyinin dahi haberi yoktur ve bunun azmettirmekle ne alakası var?” Diyemediniz?

Özgür Bey köklü bir parti olan Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı olmanız nedeniyle daha doğru bilgi ve belgeler üzerinden hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Asıl ben sizi uyarıyorum, sürekli boşa düşen müptezellerin iddiaları üzerinden açıklama yapmak yerine konuların içerikleri, sebep ve sonuçları üzerinden doğruları lütfen görün.

 

Yoksa sizde bu boşluklara sürekli düşmek zorunda kalacaksınız ki maalesef düşüyorsunuz. ACİZLİK iftira atmaktır, en büyük ACİZLİK ise ispatlayamayıp sürekli çukurda kalmaktır."

Yönter'den Özgür Özel'e

Ersoy'un bu paylaşımın ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den de bir yanıt geldi. Son günlerde Özgür Özel'e yönelik açıklamalarıyla gündemde olan Yönter, "Özgür, yalan ve iftirayı adeta meslek edinmişsin, yazık sana…Ancak yine mahcup olacak, yine ters köşeye yatacaksın…Esir düşmüş Özgür, haydi başka kapıya…" İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli