İzleme Heyeti iptal mi oluyor?

22-03-2015
Rûdaw
Etiketler çözüm süreci HDP AK Parti
A+ A-

Haber Merkezi - HDP ve hükümetin Dolmabahçe'de düzenlediği ortak basın açıklamasında da yer alan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Heyetin kurulduğu deklare edilmedi henüz, bu nedenle kesin bir dille bu heyet oluşturulacak diyemeyiz, iptal olabilir" dedi.

 

Habertürk gazetesine konuşan Mahir Ünal, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın “çözüm süresi”ne dair açıklamalarını değerlendirdi.

 

Bülent Arınç'ın dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirerek, "İzleme Heyeti konusunda kararlıyız" demesinin yankıları sürerken Erdoğan'dan bugün, “Dolmabahçe fotoğrafı yanlıştı” açıklaması geldi.

 

Bu gelişmelerin ardından “Çözüm Komisyonu” üyesi ve Dolmabahçe'deki basın açıklamasında da yer alan  AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "AK Parti’nin merkezindeki güven duygusunu temsil eden çözümün mimarı bizzat Recep Tayyip Erdoğan ’dır" diyerek İzleme Heyeti'nin iptal olabileceğini açıkladı.

 

AK Parti adına özeleştiri de yapan Mahir Ünal, "Kadınlara karşı kullanılan eril dil sıkıntılı. Kadınlara çok karışıyoruz. Kadın meselesi konusunda çokça reform yapmamıza rağmen fazla eril bir dil kullanıyoruz” ifadelerini kullandı. (Ajanslar)

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli