AK Parti'den istifa eden eski Büyükeşhir Belediye Başkanı İYİ Parti'ye katıldı

21-01-2024
Etiketler İYİ Parti Enver Yılmaz AK Parti Ordu
A+ A-

Haber Merkezi - 2018 yılında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ve daha sonra da AK Parti'den de istifa eden Enver Yılmaz, İYİ Parti'ye katıldı. İYİ Parti, 31 Mart seçimlerinde Yılmaz'ın Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının olduğunu açıkladı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istemesi üzerine 2018 yılında 4,5 yıl sürdürdüğü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden AK Parti 22, 23 ve 24’üncü dönem milletvekili Enver Yılmaz, AK Parti’den de istifa ederek, 31 Mart’taki yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu İYİ Parti’ye katıldı.

Enver Yılmaz’ın, İYİ Parti’ye katılımı nedeniyle il binasında tören düzenlendi.

Törene, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Rıdvan Yalçın, İl Başkanı Melikşah Murat Genç ve partililer katıldı.

Rozet töreninin ardından konuşan Yılmaz, “Bu saat itibari ile artık biz de İYİ Partiliyiz. Sizlerin aranızda olmaktan ben de memnunum. İnşallah bu önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde hem İYİ Parti hem ay yıldızlı rozetimizi mahcup etmeyecek sonuçla birlikte bir zafer ile karşınıza gelmek istiyorum” dedi.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli