Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında geçen Turgay Kocaya konuştu

19-03-2024
Etiketler Gökhan Zan Ses kaydı Para Hatay TİP
A+ A-

Haber Merkezi - Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ve para pazarlığı yapılan ses kayıtları hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Zan'a adaylıktan çekilmemesi karşılığında 3 milyon dolar teklif edilen kayıtlarda konuştuğu iddia edilen Turgay Kocaya da sessizliğini bozdu.  

Çoğrafya öğretmeni olduğu ve Zan’a şantaj yaptığı iddia edilen Turgay Kocakaya, Zan'ın “Para bulamazsak çekileceğim, ailemin paraya ihtiyacı var. Aileme ev almam lazım bana ne Hatay'dan Hataylı'dan” dediğini öne sürdü.

Yer yer Arapçanın da konuşulduğu ses kaydında, Turgay Kocakaya isimli kişi tarafından AK Parti Hatay İl Binası'ndan arandığı iddia edilen Zan'a, adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar öneriliyor. Zan olduğu iddia edilen kişi ise 5 milyon dolar için pazarlık ediyor.

KRT'ye konuşan Turgay Kocakaya, Gökhan Zan'ın "Para bulamazsak çekileceğim, ailemin paraya ihtiyacı var. Aileme ev almam lazım bana ne Hatay'dan Hataylı'dan" dediğini iddia etti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli