Hayko Bağdat: Mansur Reis beni topluma kazandır, kurtar beni bu bataktan

18-03-2019
Rûdaw
Etiketler Hayko Bağdat Mansur Yavaş HDP topluma kazandırma
A+ A-

Haber Merkezi - Yazar Hayko Bağdat, “Mansur Reis beni topluma kazandır. Rehabilite et beni. Bildiğin her şeyi öğret bana. Kurtar beni bu bataktan. Allah razı olsun senden Mansur Reis. Dezenfekte et beni. Arındır beni” dedi.

 

Hayko Bağdat, Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın “Ben HDP'lileri terörist olarak görmüyorum. HDP'lilerin topluma kazandırılmasını düşünüyorum” sözlerine Twitter hesabından cevap verdi.

 

Bağdat, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “Mansur Reis beni topluma kazandır. Rehabilite et beni. Bildiğin her şeyi öğret bana. Kurtar beni bu bataktan. Allah razı olsun senden Mansur Reis. Dezenfekte et beni. Arındır beni” ifadelerini kullandı.

 

Mansur Yavaş, Habertürk'te Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek Seçim Özel programında, “Ben HDP'lileri terörist olarak görmüyorum. HDP'lilerin topluma kazandırılmasını düşünüyorum, tek adam pençesinden kurtarılması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir söz de etmedim. 7 Haziran'da HDP 80 milletvekili çıkarmıştı, 1 Kasım'da 40'a indi, yarısı AK Parti'ye verdi. HDP'nin hepsini terörist olarak görmek yerine, bir kısmını PKK'nın pençesinden kurtarmak gerektiğini düşünüyorum” demişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli