İş bulamayan üniversite öğrencisi yaşamına son verdi

18-02-2020
Etiketler Hakan Taşdemir İstanbul İntihar
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - Geçim sıkıntısı çeken ve iş bulamayan İstanbul Üniversitesi öğrencisi Hakan Taşdemir’in yaşamına son verdiği belirtildi. Geçim sıkıntısı nedeniyle son üç günde 3 kişi daha intihar etmişti.

Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF) İstanbul Üniversitesi Temsilciliği, Twitter hesabından İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir adlı gencin intihar ederek yaşamına son verdiğini duyurdu.

Hakan Taşdemir'in geçim sıkıntısı çektiği, bir süredir iş aradığı belirtildi.

Van, Şırnak ve Konya’da 3 kişi geçim sıkıntısı yüzünden intihar etti

7 Şubat günü Hatay Valiliği önünde, "Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz?" diyerek kendini yakan Adem Yarıcı hayatını kaybetmişti. İki çocuk babası Yarıcı’nın uzun süredir işsiz olduğu açıklandı.

Yarıcının ardından Van’ın Erciş ilçesi Kışla Mahallesi’nde 16 Şubat günü Geylani Kamer(24) isimli genç, evinde yaşamına son vermiş halde bulundu.

Kamer’in ağabeyi Yusuf Kamer’in de 6 yıl önce aynı evde intihar ettiği anlaşıldı. Kamer’in akrabaları her iki kardeşin de intihar gerekçesinin maddi sıkıntılar olduğu belirtti.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde de dün Nezir Kılıç (46) isimli bir kişi, Cizre Kaymakamlığı binasının penceresine çıkarak yaşamına son verdi.

4 çocuk babası işitme engelli Kılıç’ın kaymakamlıktan aldığı yardımlarla ailesini geçindirmeye çalıştığı ve maddi sıkıntı çektiği öğrenildi

Konya'da da dün evli ve iki çocuk babası tır şoförü Mevlüt Çankaya, kamyon garajında kendini tırına asarak intihar etmişti.

Konu ile ilgili konuşan Konya Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Şen, Çankaya’nın borç ve ailevi sıkıntılarından dolayı intihar ettiğini düşündüklerini söylemişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli