Fethullah Gülen: Sıkıntı yok!

17-12-2014
Rûdaw
Etiketler Fethullah Gülen kırmızı bülten operasyon
A+ A-

Haber Merkezi - Fethullah Gülen, hakkında kırmızı bülten çıkarılacağı iddiaları ile ilgili olarak "Fe ni'me ve biha" (baş göz üstüne, hoş gelmiş safa gelmiş, sıkıntı yok) ifadelerini kullandı.

 

 Hocaefendi, "Ama bütün bunlarla bir sindirme meselesi hedefleniyorsa, kat'iyen bilmeliler ki hakiki mü'minler hiçbir zaman nifak düşüncesi karşısında eğilmemiştir. Hele asla secdeye hiç kapanmamıştır. Hep dimdik durmuşlardır" değerlendirmesinde bulundu.

 

Fethullah Gülen, herkül.org'da yayınlanan yeni sohbetinde, Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonuna yapılan operasyonlara da değindi. “Gülen, gözaltına alınanlar konusunda, "O arkadaşların yerinde olmak isterdim" dedi. Gülen, şunları söyledi:

 

“Ben birkaç defa tutuldum, tevkif edildim, içeriye atıldım. Hem askerde hem de sivilde. Fakat bir panik hatırlamıyorum yani. Belki o esnada olmuştur. Bir tekme yemişsiniz, hiç sarsılmadım falan demezsiniz ama, böyle içimi yokluyorum da, şimdi Ekrem Bey'in yerinde, Hidayet Karaca'nın yerinde ve onların arkadaşlarının yerinde olmayı zannediyorum arzu eden çok insan vardır.”


Hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarılacağı iddialarını da değerlendiren Gülen, şöyle konuştu:

 

"Bu arada istidradi şunu da diyeyim: Kırmızı bülten filan... Tuttururlarsa şayet, fe ni'me ve biha! Fe ni'me ve biha... Ama bütün bunlarla bir sindirme meselesi hedefleniyorsa, kat'iyen bilmeliler ki hakiki mü'minler hiçbir zaman nifak düşüncesi karşısında eğilmemiştir. Hele asla secdeye hiç kapanmamıştır.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli