MHP Van İl Başkanı kızını evlendirdi: 3 kilo altın, 4 milyon lira takıldı

2 saat önce
Etiketler Salih Güngöralp Murat İrez Düğün
A+ A-

Haber Merkezi – Van’da düzenlenen düğünde geline 3 kilo altın, damada ise 4 milyon lira takıldı.

Van’da Küresünniler aşiretinin düğününe yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

İş insanı Murat İrez’in oğlu Bayram İrez ile MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp’in kızı Aslı Güngöralp, evlendi.

İHA’nın haberine göre yaklaşık 1 ton etin pişirildiği düğünde geline 3 kilo altın, damada ise yaklaşık 4 milyon lira takıldı.

Türkçe ve Kürtçe şarkıların çalındığı düğüne, Kürdistan Bölgesi, İran, Azerbaycan ve Rusya’dan da çok sayıda kişinin katıldığı bildirildi.

Öte yandan aşiret liderleri, kanaat önderleri, STK başkanları, siyasi parti temsilcileri, iş insanları da düğüne davetli olarak katıldı.

Düğün sonrasında bir konuşma yapan aşiretin ileri gelenlerinden Hasan Tonga, “Düğünümüze İran, Rusya, Azerbaycan ve Irak’ın yanı sıra yurt içinden Antalya, Ankara, İstanbul ve İzmir’den muhteşem bir katılım var. Böyle güzel bir düğünde herkesi bir arada görmek bizim için mutluluktur. Belki unuttuğumuz ya da davetiyemizin ulaşamadığı kişiler olabilir. Biz herkesten özür diliyoruz. Ben düğünümüze iştirak eden herkese teşekkür ediyor, gelin ve damada bir ömür mutluluklar diliyorum” dedi.

Damadın babası Murat İrez “4 çocuğum var ve ilk çocuğumun düğününü yapıyorum. Çok mutluyum. Düğünümüze yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 4 bin kişi katılım sağladı. İrez ailesi adına hepsine çok teşekkür ediyorum. Düğünümüze iştirak ederek bizi onura ettiler” ifadelerini kullandı.

Düğünde AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray ile VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu nikah şahitliği yaptı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli