TÜRKİYE – Bir günde 3 kadın eşleri tarafından öldürüldü

1 saat önce
Etiketler Kadın cinayeti İstanbul Ankara Kadına yönelik şiddet
A+ A-

Haber Merkezi - İstanbul ve Ankara'dan son 24 saatte 3 kadın eşleri tarafından öldürüldü.

İstanbul Küçükçekmece'de dün akşam saat 21.00 sıralarında eşiyle kaldırımda tartışan kişi, kadını bıçakladı. Bıçak darbeleriyle yaralanan kadın kanlar içinde yere yığıldı.  Saldırgan çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganı gözaltına aldı. Kanlar içinde kaldırımda yatan kadın ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan kadın hastanede hayatını kaybetti.

Bağcılar’da eşini bıçakladı

İstanbul Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi'ndeki bir evde ise dün öğle saatlerinde İ.Ç. ile eşi K.Ç. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. İ.Ç, tartışma sırasında eşini bıçakladı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine söz konusu adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan K.Ç. kurtarılamadı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan İ.Ç, emniyetteki işlemleri sonrası "kasten öldürme" suçundan adliyeye sevk edildi.

Ödürüp intihar etti

Ankara'nın Mamak ilçesi Durali Alıç Mahallesi’nde ise B.B. ile boşanma aşamasındaki Z.B otomobilde tartıştı. Tartışma sırasında B.B, tabancayla eşi Z.B'ye ateş ettikten sonra aynı silahla kendisini vurdu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrolde B.B. ile Z.B'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: Arşiv

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Fatih Altaylı’ya çok ağır sözler

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Fatih Altaylı'nın "Bilerek ya da bilmeyerek AKP’ye çalışıyor, muhtemelen bilerek” sözlerine sert sözlerle yanıt verdi.