Abdullah Zeydan'dan İBB Başkanı İmamoğlu'na ziyaret

Haber Merkezi - Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan ile İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Canan Uzunay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

İstanbul’da temaslarda bulunmak üzere kente giden Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, beraberindeki İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Canan Uzunay ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Eşbaşkanların ziyaretine Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer de eşlik etti.

İmamoğlu’nun 31 Mart’ta yeniden Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle kendisini tebrik eden Eşbaşkanlar, ayrıca Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Kongresi’nde elde ettiği başarı ve birlik başkanı seçilmesinden ötürü de kendisini kutladı.

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, seçim sonrası Van halkının iradelerine sahip çıkış sürecinde verdiği destek ve gösterdiği dayanışmadan ötürü İmamoğlu’na ayrıca teşekkür etti.

Zeydan ve Uzunay, İmamoğlu’nu Van’da ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

Eşbaşkanları Saraçhane’de bulunan Büyükşehir Belediyesi’ndeki makam odasında kabul eden İmamoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İmamoğlu ayrıca ilk fırsatta Van’ı ziyaret etmek istediğini de sözlerine ekledi.